Slår Tycoon til mod de bedste

Næste skridt for Steen Juuls store stjernehåb er finalen i Travligaens eliterække

Sådan sagde Steen Juul efter skuffelsen i Derbyet sidste år. (Video: Tariq Mikkel Khan)

Steen  Juul lader sit store stjernehåb - Tycoon Conway Hall - debutere i Danmarks højeste klasse. Det sker på Jydsk 4.-årings Grand Prix-dagen i Aarhus søndag eftermiddag.

Nøjagtigt et år efter, at hesten vandt hovedløbet. Her et år efter tager den springet fra løb mod sin aldersfælder til den højeste klasse i Danmark. 

Det er en hest, som Steen Juul altid har sat højt, og efter et skuffende travderby sidste år i august nævnte han en start i Elitloppet som en mulig opgave med tiden.

 

Men før verdensklassen venter - så gælder det Danmarks bedste.

- Der er ikke så mange løb at vælge mellem til så god en hest, og selv om den er tippet som vinder i programmet, så har jeg for vane at have lidt mindre forventninger på forhånd, siger Steen Juul og fortsætter:

- Vi starter i anden række, og det er et løb mod gode Liga 1-heste. Jeg har en god forhåbning, selv om Aarhus-banen ikke er hestens livret. Det lyder måske lidt tosset at sige, for hesten vandt sidste år sine to starter på banen. Han har gået godt der, men det er ikke hans favorit-bane.

Du har høje forventninger til hesten. Skal den ikke bare vinde den finale?

- Jeg vil ikke undervurdere modstanderne. Der er altså tre derbyvindere i feltet. Det er gode modstandere, men det er klart, hvis hesten skal leve op til mine forventninger, så skal den også markere sig her, siger Steen Juul.

EKSTRA BLADETS SPILFORSLAG

Aarhus, søndag 5. juli

V5-forslag

V5-1: 12-1-5-11

V5-2: 1-2-4-11-5

V5-3: 3-4-12

V5-4: 2-5

V5-5: 6

120 kroner

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer