Spådom: Starten afgør DM-løb

Jeppe Juel bag den ene af de to favoritter Bikini i DM For Hopper ved på forhånd, at der skal trykkes til når startvognen sender feltet afsted

Se Bikinis lette sejr i DM-optakten. Det blev kørt 15. april i Aalborg. Tv: Fast Track

Se Bikinis sejr i DM-optakten herover

Ekstra Bladets spilforslag

ODENSE SØNDAG 29. APRIL
V5 – Spilstop kl. 13.55
V5-1: 3
V5-2: 2-9-1-8
V5-3: 1-5-3
V5-4: 4-7-9
V5-5: 2-3
72 kroner

Weekendens langdistanceløber
Something Fishy (
3 i V5-1) skal ud over den velvoksne distance 3140 meter. Hesten starter med 20 meters tillæg til de to foranliggende, men også 20 meter foran de på papiret værste modstandere Onceforall Face (9) og Rocky Egedal (7). Jeg tror på Rene Kjærs hest, som i øjeblikket holder nærmest hysterisk form, løser denne opgave. Hesten har tidligere vist, at den magter den lange distance, så uden uheld, tror jeg, den er vinderen.

Weekendens bedste hoppe
Bikini
(2 i V5-5) eller Patricia Hastrup (3) er hovedet højere end de øvrige i DM-feltet. Jeg giver en lille fordel til Bikini, da den har det inderste startspor. Jeppe Juels hest imponerede stort i sin seneste start i Aalborg, som blev vundet ganske let trods et løb udvendigt for førerhesten det meste af løbet.

Tips: Mogens Jensen

 

Med afsæt i en forrygende præstation senest i Aalborg, da Bikini satte en række garvede hopper til vægs, bragte sidste års hoppederby-vinder sig i spil som en af topfavoritterne til DM for hopper i Odense søndag.

- Det ser fint ud. Vi har fået et godt spor, og jeg fik den rette formbesked i Aalborg, så det er positivt, siger Jeppe Juel til danskhv.dk.

Hvordan bliver oplægget over for starthurtige Patricia Hastrup?

- Jeg skal forsøge at komme før den. Patricia Hastrup er hurtig, men Bikini er også ekstremt hurtig, og med startspor udvendigt så skal Patricia Hastrup alligevel passere os for at nå føringen, siger Jeppe Juel.

Det er også tidligt på sæsonen, så jeg skal ikke ud at 'dødskøre' Bikini

- Jeg synes, det er min chance. Når Patricia Hastrup spidsen, så får Bikini svært ved at vinde. Men det er også tidligt på sæsonen, så jeg skal ikke ud at 'dødskøre' Bikini, men jeg skal forsøge at tage spidsen.

Bikini og Jeppe Juel ved den imponerende sejr i DM-optakten for 14 dage siden i Aalborg. Foto: Hesselborg Foto
Bikini og Jeppe Juel ved den imponerende sejr i DM-optakten for 14 dage siden i Aalborg. Foto: Hesselborg Foto

Velvidende at DM-titelforsvareren Patricia Hastrup kan blive en stenhård konkurrent, så tror Jeppe på topchance i DM-løbet.

- Jeg er altid optimist, når jeg kører ud med Bikini. Jeg frygter selvfølgelig lidt, at der skal komme noget sygdomsmæssigt til hende, men det har jeg ikke mærket på nogen måde, og så matcher min hest Patricia Hastrup. Bikini er frisk og måske sundere ved at have ungdommens mod i forhold til Patricia som har klasse og erfaring.

Ser du nogen anden vinder end en af de to?

- Når der er to, som skal duellere, så kan der godt dukke en tredje op. Jeg skal blot sørge for ikke at være den dumme og duellere med Patricia, så det byder en tredje ind.

Læs mere om Jeppe Juels chancer på DM-dagen

Se også: Dansk veteran: Det kan slutte når som helst  

Se også: Lurer på en plads i Danmarks største løb  

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen