Spilforslag: Det peger opad

Oskar J. Andersson har to interessante heste med i onsdagens V86-løb

Det svenske trænerfrø Oscar J. Andersson har 12 sejre i 67 stater i år. Foto: Lars Jakobsson/Kanal75
Det svenske trænerfrø Oscar J. Andersson har 12 sejre i 67 stater i år. Foto: Lars Jakobsson/Kanal75

Ekstra Bladets spilforslag

BERGSÅKER OG SOLVALLA – ONSDAG 30. OKTOBER
V86 – Spilstop kl. 20.30
V86-1: 4-3
V86-2: 2
V86-3: 8-9-5-6-1-4-7
V86-4: 6-10-11
V86-5: 6
V86-6: 3-4-8-10
V86-7: 9
V86-8: 1-11-8
126 kroner

Dagens sikre: Hope Of Joy (2 I V86-2) har leveret fine præstationer gennem længere tid , og da modstanden her ikke er overvældende, ligner det en oplagt sejr.

Dagens fidus: Mister Selfie (6 i V86-4) har været fin de seneste par starter, og jeg synes, det ligner en hest, der er på vej tilbage i topform. Jeg tror ikke den vil få problemer med distancen.

Tips: Mogens Jensen

Han var Sveriges førende travlærling sidste år.

Nu træner han 50 heste.

- Jeg har lige så høje ambitioner træner- som kuskemæssigt, siger Oskar J. Andersson, der onsdag aften sætter sig op bag to vældig interessante heste set med V86-spillernes øjne.

Urgent Call (V86-6) er nu staldens reklamehest. Den har vundet to sejre i træk.

- Det var den første hest, som jeg selv har købt på auktion, og jeg er meget tilfreds med, hvad den har præsteret. Nu er den på vej til runde den første million i præmiekroner.

- Tror du den kan tjene flere millioner?

- Vi må se, hvad der sker. Men hesten har høj kapacitet. Den har gået en 1.11-tid fra dødens og gjort sig bemærket i V75. Jeg håber at udvikle den, så den kan holde sit niveau længe, siger træneren.

Oskar J. Andersson og Urgent Call. Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75
Oskar J. Andersson og Urgent Call. Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75

- Jeg håber, at den onsdag tager tredje sejr i træk. Den fik lidt pause efter Åby-starten, og nu er den på vej opad igen. Seneste var den rigtig reel i indsatsen. Det er en allround-hest, der tåler at gøre det grove arbejde undervejs. Hvis banen tillader det, så kører jeg den uden sko - det bliver også den eneste ændring i forspændingen.

Det er en allround-hest, der tåler at gøre det grove arbejde undervejs

Han skal køre Dream Cash (V86-4) for Jörgen Westholm.

- Den vandt senest selv om det var både koldt og regnvejr. Det passer den ellers ikke. Det var ikke noget hårdt løb, men den gjorde det godt, når man tænker på forudsætningerne.

- Jeg tror, at det bliver norsk hovedlag igen, og jeg synes, at den er lidt bedre, når den bliver kørt defensivt. Jeg har ikke studeret modstanderne, men det er en hest, der i sin klasse altid er med fremme, siger Oskar J. Andersson.

0 kommentarer
Vis kommentarer