Spilforslag: Kan ikke tabe med Steen Juul i sulkyen

Søren Kolberg glæder sig over, at det igen er Steen Juul, der sidder bag stortalentet Staro McMillan

Se Ekstra Bladets favorit i DD-1, Cash Crowe, vinde Hoppeeliten på Hoppederby-dagen på Charlottenlund Travbane. Tv: Fast Track
Følg Trav

Ekstra Bladets spilforslag

HAMSTAD – MANDAG 30. SEPTEMBER
DAGENS DOBBEL – Spilstop kl. 20.56
DD-1: 2-4-10-7-6
DD-2: 8
5 kombinationer af min. 5 kroner=minimum 25 kroner

Forventet odds:
4-8: Lidt under 6
6-8: Over 80

Sådan udregnes gevinsten: Man skal gange odds med den pris, man vælger per komibnation.

DD-1: Cash Crowe (2) er en af Sveriges bedste hopper, når den er i orden. Jeg vælger at gardere den, da den ikke har startet siden sejren på Lunden 24. august. Rajesh Face (4) kan meget på en god dag, men får ofte nogle håbløse oplæg. Monark Newmen (10) har slet ikke vist, hvor god den er i år, og jeg ser den som en god luring. Jairo (7) løber konstant med fremme på toptider, og det gør den også her. Calvin Borel (6) kommer retur fra Frankrig, og hesten kan meget på en god dag.

DD-2: Staro McMillan (8) var stor i nederlaget senest, hvor den over 2640 meter løb en jævn fart. Det kan ingen heste holde til. Ingen af dagens modstandere har samme kvaliteter, som de heste, der kom før den danskejede hest i mål senest.

Tips: Mogens Jensen

 

Sæsonens store mål Svensk Trav Derby kiksede for Staro McMillan. Der kommer jo altid nye løb, og ejer og træner Søren Kolberg starter mandag aften sin herlige væddeløber på Halmstad Travet.

Staro McMillan førte sin derbyprøve i toptempo og var en overgang 20-30 meter foran feltet. Hesten lagde desværre alt for hårdt på, og det kostede til slut, hvor den som fjerde ikke kvalificerede sig til Svensk Trav Derby.

- Hvad har I i tankerne for at få dæmpet ham undervejs?

- Jeg mener ikke, der skal gøres andet, end det vi plejer. Han kan virke som en hest, der er lidt doven. Men det er han ikke. Da Erik (Adielsson, red.) ikke kendte ham rigtigt, fik han gasset ham for meget op, siger Søren Kolberg til danskhv.dk.

De har ingen respekt for mig, men det har de for Steen Juul

- Men det har Steen Juul styr på. Han ved, at han ikke skal få ham for hårdt op på biddet før løbet.

- Så det er dejligt med Steen tilbage i sulkyen. Han kender hesten, og han følger den i træningen ned på Skovbo. Han kan jo bare gøre ligesom mig.

Steen Juul og Staro McMillan genforenes på Halmstad Travet. Det glæder ejeren. Foto: Martin Timm Holmstav/Dansk Hestevæddeløb
Steen Juul og Staro McMillan genforenes på Halmstad Travet. Det glæder ejeren. Foto: Martin Timm Holmstav/Dansk Hestevæddeløb

- Hvorfor kører du den så ikke selv?

- Så kører de andre bare ind i mig. De har ingen respekt for mig, men det har de for Steen Juul, mener Søren Kolberg.

På Hamburg Bahrenfeld-banen køres det store internationale løb for fireårige heste Grosser Preis von Deutschland med 150.000 euro i samlet præmiesum søndag 13. oktober.  

- Den skal i hvert fald blive blandt de tre bedste i aften. Hvis ikke den viser, at den er lagt fremme, skal den ikke starte i Tyskland. For der kommer jo rigtig gode heste i det løb, siger Søren Kolberg.

Starten går kl. 21.15.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+