Spilforslag: Kommer med et andet bid

Grand Prix-vinderen E Type Cash måtte tage til takke med andenpladsen i 3-års Eliten på derbydagen bag Empire - fredag gælder det kvalifikationen til Dansk Trav Kriterium

Gense 3-årseliten på Derbydagen. Tv: Fast Track
Følg Trav

Ekstra Bladets spilforslag

CHARLOTTENLUND – FREDAG 20. SEPTEMBER
V5 – Spilstop kl. 16.07
V5-1: 2-7-5
V5-2: 2-9-6
V5-3: 4
V5-4: 3-11-7-8
V5-5: 10-12
72 kroner

V4 – Spilstop kl. 16.43
V4-1: 4
V4-2: 3-11-7-8
V4-3: 10-12
V4-4: 3-1-5
48 kroner

Dagens sikre: E Type Cash (4 i V5-3 og V4-1) har virkelig leveret varen i de seneste starter. Hesten fremstår som en af favoritterne til kriteriesejren. Den vinder dette løb uden problemer.

Dagens fidus: Eightdaysaweek (8 i V5-4 og V4-2) er, når den er i orden, fuld på højde med de øvrige i dette løb. Den mangler bare at vise det i år, måske det komme her?

Dagens spørgsmål: Eenymeenyminymoe (3 i V4-4) vinder dette løb, hvis ellers den løber fejlfrit. Problemet for Flemming Jensens hoppe er, at den har en vis galoprisiko. Tør man løbe chancen og tro på den, er den også et godt bud på en sikker vinder.

Tips: Mogens Jensen

Et af de hotte emner til at blive klassisk vinder, når Dansk Trav Kriterium køres 6. oktober på Charlottenlund Travbane er E Type Cash fra Gordon Dahls træningskvarter. Fredag skal den ud i kvalifikationen også på hovedstadsbanen.

Efter sejrene i Aarhus i såvel prøven som i selve Grand Prix’et gik den ud som favorit i derbyweekenden i 3-års Eliten, men måtte se Empire suse forbi i opløbssvinget til en knusende overlegen sejr.

- Den mødte en hest, der var helt klar på dagen. Hvis du havde sagt på forhånd, at min kunne gå 13,3, så kunne den normalt ikke tabe.

- Nu fik han også tryk i et par omgange. Men den dag fik vi optimalt udbytte, og vi var jo lige så sikker nummer to, som den anden var vinder, siger Gordon Dahl.

Tidligere på året vandt E Type Cash Jydsk 3-årings Grand Prix. Foto: Ole Hindby/Dansk Hestevæddeløb
Tidligere på året vandt E Type Cash Jydsk 3-årings Grand Prix. Foto: Ole Hindby/Dansk Hestevæddeløb

I trænerkommentarerne på fasttrackracing.dk siger Gordon Dahl, at E Type Cash kommer med et nyt bid til løbet fredag.

- Den har altid gået med udvekslingsbid. Flemming synes, at han var lidt død på biddet op til startbilen. Den får nok bare et almindeligt bid på.

- Det har den trænet med, og det har været positivt. Alt virker fint efter starten i derbyweekenden, melder Gordon Dahl til danskhv.dk.

BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+