Spilforslag: Vikingen mod eliten

Kan VM Viking Cup overraske fra spor otte, så kan der være penge at hente i tvillingspillet, når hesten starter på Jægersro, der har jackpot i V86-spillet

VM Viking  Cup vandt sidste år 10 af 23 starter. Her er det en sejr i Charlottenlund. Foto: Kim Gudmand/Dansk Hestevæddeløb
VM Viking Cup vandt sidste år 10 af 23 starter. Her er det en sejr i Charlottenlund. Foto: Kim Gudmand/Dansk Hestevæddeløb
Følg Trav

Ekstra Bladets spilforslag

JÄGERSRO 3. JANUAR
8. løb - spilstop kl. 21.14
Tvilling: 8/3-4-5-7. 4 kombinationer
Forventet odds: Mellem 6,00-24,00
Begrundelse:
VM Viking Cup (8) møder skærpet modstand i forhold til dens starter i Danmark. Startsporet er et minus på sprinterdistancen, men Ekstra Bladet vurderer, at VM Viking Cup har god chance for at blive nummer to i løbet. Derfor foreslår vi et tvillingspil, hvor man skal have de to første heste i mål. I spilforslaget skal VM Viking Cup være nummer et eller to - og en af de fire øvrige heste skal komme ind som etter eller toer. Darling Hornline (3) er ofte med i stenhård klasse - den bliver løbets klare favorit.

Tips: Anders Stoffer

Søren Johanssons VM Viking Cup kommer på en vanskelig opgave, når den onsdag aften starter indenfor V86-spillet på Jægersro Travbane i Malmø.

VM Viking Cup kan især vente konkurrence fra de to jernhopper Darling Hornline og Silver Annie, der kommer fra stenhård konkurrence.

- Med spor otte har lodtrækningen været lidt imod VM Viking Cup, men senest vandt han en forholdsvis enkel sejr på Jægersro med kræfter i behold, og formen virker intakt. Herfra er han selvfølgelig lidt afhængig af løbsafviklingen, men han er som altid en vinderchance, siger den fynske travtræner Søren Johansson til danskhv.dk.

Onsdagens start kan give VM Viking Cup en forsmag på hvad der venter i fremtiden. Søren Johansson lægger i hvert fald ikke skjul på, at han har store forventninger til sæsonen 2018.

- Nu starter vi i først omgang på, indtil vinteren kommer, og så får den en lille pause. Målsætningen for denne sæson er at ramme en 1.11-tid, og så få hesten matchet mod nogle V75-starter.

- Det er tid til at stramme buen og prøve ham af i lidt større sammenhæng. Sæsonen 2017 var helt forrygende, og vi skal forsøge at gøre det endnu bedre i år, siger Søren Johansson.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag