Spilleklub vandt 264.126 kroner

170 anpartshavere fra Stald KTAS' spilleklub var ene om at finde de fem rigtige vinderheste på Nykøbing Falster Travbane

Spitfire Effe var spilleklubbens sikre vinder af langdistanceløbet. Hesten indfriede forventningerne. (Foto: Lasse Jespersen)
Spitfire Effe var spilleklubbens sikre vinder af langdistanceløbet. Hesten indfriede forventningerne. (Foto: Lasse Jespersen)

NYKØBING FALSTER (Ekstra Bladet): Der var jubel i teltet, da banespeakeren annoncerede dagens V5-gevinst på travbanen i Nykøbing Falster.

Det var nemlig der, at Stald KTAS-medlemmerne sad, og de havde som de eneste ramt V5-spillet helt i plet.

Fem rigtige - og dobbelt gevinst, fordi spilleklubben var alene om at have de fem vinderheste. I alt blev der udbetalt: 264.126 kroner - eller rettere sagt: De bliver indbetalt på en bankkonto.

  Trav Vandt på Falster: Første sejr i Europa

- Banen har godt nok spurgt, om jeg ville have penge med hjem, sagde forretningsføreren Bent Rejkjær til Ekstra Bladet og slog en latter ud.

Han glæder sig nu til det administrative arbejde med at udbetale gevinsten til de 170 anpartshavere.

- Det er godt, at jeg blevet pensionist, så jeg har tid til det, siger Bent Rejkjær.

Syv gange indskuddet
Han åbnede spilleklubben for tre uger siden, og hver anpartshaver skød 200 kroner ind i puljen. De er blev formøblet godt.

- Det ser ud til, at vi nu kan udbetale 1500-1600 kroner pr. anpart. Heldigvis er der nogen, der har flere anparter. Når de gevinsterne er udbetalt, så er der 34.000 kroner at spille for, og dem skal vi gerne have til at række resten af året.

  Trav Tabte på de sidste skridt

- Vi bliver ikke rige af det, men det er hyggeligt at spille med, siger KTAS-formanden, der også glædede sig over, at foreningens galophest løb 50.000 svenske kroner hjem søndag middag.

Sådan ramte de i plet
Hemmeligheden bag V5-kuponen var at tage Spitfire Effe som sikker vinder af langdistance-løbet.

- Når man har en sikker vinder, så er der råd til gode garderinger i de andre løb, siger Bent Rejkjær, der fik sine spileksperter til at lave dagens kupon.

Den kostede 4300 kroner.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

13 kommentarer
Vis kommentarer