Stelton vender tilbage

Den danske travstjerne starter efter lang skadespause onsdag i Aalborg

Målet med Stelton er at få hesten klar til løb i Frankrig senere på året. (Foto: AP)
Målet med Stelton er at få hesten klar til løb i Frankrig senere på året. (Foto: AP)

Der er lagt op til et forrygende væddeløb onsdag på NKI Racing Arena Aalborg, hvor en blanding af gode heste fra Liga 2 og 3, skal forsøge at holde Flemming Jensens V75-vinder No Deal og Jeppe Juels stjerne Stelton fra livet over 1640 meter med voltestart.

-Hesten er klar, men det er mere tvivlsomt med mig, siger Jeppe Juel i telefonen og griner.

Jeppe Juel brækkede foden i forbindelse med søndagens Derbyprøver på Charlottenlund, og den forsvarende Danmarksmester følger tirsdag arbejdet i stalden siddende på en havestol.

  Trav - 16. aug. 2015 - kl. 19:14 Jeppe Juel har brækket foden

- Det er ikke så slemt med foden, når jeg holder den i ro, men det hårdt for psyken ikke at kunne deltage i det daglige arbejde. Beslutningen om jeg kører Stelton og dagens øvrige starter, tager jeg først onsdag, men jeg har en plan i ærmet, hvis ikke jeg gør, men det holder jeg tæt til kroppen indtil videre, siger Jeppe Juel til danskhv.dk.

Trav - 16. aug. 2015 - kl. 16:56 TV: Derbyhest sparkede kusk ud af vognen

- Stelton har passet sin træning efter en periode med problemer og sygdom, men han er på ingen måde tunet til opgaven onsdag. Der er gode heste med fin form, som jeg tror kan en lav 1.13-tid fra spidsvolten, og det kan blive svært på kun 1640 meter. Havde det været 2140 meter eller 2640 meter, så havde jeg ikke været et sekund i tvivl om det var omgangens bedste bud på en sikker vinder. Men det kan som sagt blive svært at nå frem på sprint, siger træneren.

0 kommentarer
Vis kommentarer