Stjernekrigeren brød ud

Trods blot fem deltagere fik Travliga 1-opgøret i Aalborg en medrivende afslutning.

Det var en tæt opløbskamp, som Obi-Wan og Flemming Jensen vandt. (Foto: Hesselborg Foto)
Det var en tæt opløbskamp, som Obi-Wan og Flemming Jensen vandt. (Foto: Hesselborg Foto)

Alt så ellers klart ud for favoritten Obi-Wan, da Flemming Jensen fik hesten placeret i føringen frem mod første sving og styrede alt med mellemtiderne 1.13,2/500 meter og 1.15,2/1000 meter.

Ud på sidste omgang af Travliga 1-løbet i Aalborg forlod Jeppe Juel som den første inderbanen og sendte Nougat Ås frem i andet spor. De fik O’Grady med Jeppe Rask med i ryg.

Det dramatiske udspillede sig over løbets sidste halvbane. Her blev Stand And Deliver ramt af en dosis uheld modsvarende det held, hesten havde haft med på vejen ved sejren i Aalborg juledag.

Se også: Travligaen: Jensen stikker af

Netop som Birger Jørgensen havde bakket sig fri af tredje par indvendigt, galopperede O’Grady i andet spor. Det tvang Birger til at tage op i Stand And Deliver, hvilket kostede terræn, og så rakte den tidligere derbyvinders flotte finish blot til andenpladsen.

Foran brød Obi-Wan i slutfasen ud fra indersporet, hvilket gav Ophoto Brogård angrebsplads indvendigt, men enden på visen blev, at Obi-Wan sejrede på 1.13,7a/2140 meter, kort foran Stand And Deliver og Ophoto Brogård.

- Obi-Wan brød lidt ud til slut, men jeg kunne se, at vi ikke generede nogen ved det, så jeg lod ham egentlig gøre det, selv om det selvfølgelig gav Ophoto Brogård chancen, sagde Flemming Jensen i sejrsinterviewet og tilføjede:

- Det er klart, at det aldrig er godt, når en hest bryder ud, men jeg føler ellers, at der var masser at køre med. Læs mere om Travligaens sæsonåbning i Aalborg

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere