Styrer totalt Liga 2

Photo Gardenia tog sin anden sejr i næste bedste klasse af denne runde Travligaen

Photo Gardenia var sikker vinder af Liga 2-løbet i Odense. (Foto: KM Foto)
Photo Gardenia var sikker vinder af Liga 2-løbet i Odense. (Foto: KM Foto)

ODENSE (Ekstra BLADET): Photo Gardenia sidder totalt på konkurrenterne i Travligaens næstebedste klasse. Søndag eftermiddag i Odense tog hesten for Henrik Lønborg endnu en sejr i Liga 2, og hesten har vundet begge de indledende løb, som den har deltaget i.

Den fik dog ikke sin favoritposition spidsen, for Kenneth Nielsen var hurtigst fra start, og Charlottenlund-kusken gjorde tydelig tegn på, at den position ville han beholde.

Derfor krøb Henrik Lønborg ned bag førerhesten, og heldet fulgte Photo Gardenia, for i opløbssvinget var der lidt tumult, og så blev der angrebsplads.

Se også: Det helt rigtige udstyr

- Jeg vidste godt, at vi ikke kunne komme forbi Slide So Easy, så min taktik var, at Kenneth Nielsens hest fik brugt lidt kræfter i begyndelsen af løbet. Det kom til at flaske sig helt perfekt, og vi fik plads på det helt rigtige tidspunkt.

- Det er en allround-hest - den kan alt. Den kan gå fra front, fra ryg og bagfra. Det er derfor, at den vinder så mange sejre, sagde Henrik Lønborg efter sejren, der blev vundet i vindertiden 1.13,7/1640 meter autostart.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Annonce:
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere