To trumfer i Ligafinalerne

Derby-Nicolaj har både Tobby og Volante med til Aalborg lørdag aften. Begge ligner heste, der blander sig i afgørelserne af deres løb

Nicolaj Andersen tager lørdag fra Charlottenlund til Aalborg for at deltage i Liga-finalerne. (Foto: Lasse Jespersen)
Nicolaj Andersen tager lørdag fra Charlottenlund til Aalborg for at deltage i Liga-finalerne. (Foto: Lasse Jespersen)

Lunden-træner Nicolaj Andersen tager turen til Aalborg lørdag aften, hvor der er Liga-finaler på programmet. Der er to heste med i transporteren, og begge hører til blandt favoritterne.

Han tror selv mest på Tobby.

- Den har ikke gjort meget forkert og har fået en lille puster efter den indledende afdeling på Lunden. Senest på Halmstad gjorde han det rigtig godt fra udvendig position, og jeg havde altså 1.12,7 på klokken den sidste kilometer.

- At den ikke kunne slå favoritten Stronghold med Adrian Kolgjini, ja det skal Tobby ikke have skældud for. Det var startsporene, der afgjorde tingene dén dag.

- Siden da har hesten passet sine arbejder på en fin måde, og startsporet er egentlig meget godt på denne lange distance, for jeg fornemmer, at et par stykker af dem i første række kan komme til at køre lidt om det undervejs.

- Tobby har været manageret i overkommelig konkurrence på Lunden, men starten på Halmstad viste mig, at Tobby er rigtig skrap. God chance her, siger Nicolaj Andersen til danskhv.dk.

Se Charlottenlund trænerens udtalelser om Volante her

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer
Annonce:
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere