Annonce:
Annonce:

Træner: Aarhus, nej tak!

Nicolaj Andersen ser ingen fordel ved selv at køre favoritten Commit Boom Bay i søndagens Fireårsprøve

Charlottenlund-træneren Nicolaj Andersen har sat gæstekusk på en af Danmarks bedste 4-åringe hopper søndag. Foto: Lasse Jespersen
Charlottenlund-træneren Nicolaj Andersen har sat gæstekusk på en af Danmarks bedste 4-åringe hopper søndag. Foto: Lasse Jespersen
Annonce:
Følg Trav

Ekstra Bladets spilforslag

AARHUS SØNDAG 17. JUNI
V5 – Spilstop kl. 14.45
V5-1: 6-3-7
V5-2: 5-3
V5-3: 1-2-4-5-3
V5-4: 6
V5-5: 4-5
60 kroner

Weekendens outsider
Cleo Gammelsbæk
(7 i V5-1) har vel altid ligget lige under de bedste i årgangen, men skulle det blive forkert for Carina Sensei (3) og Commit Boom Bay (6), kan Jeppe Juel overraske.

Weekendens ugarderede
C D
(6 i V5-4) har ganske vist ikke vundet i år, men jeg tror, den er så meget bedre end konkurrenterne her, at Birger Jørgensens hest løser denne opgave.

Tips: Mogens Jensen

Trods fine kuskemeritter og en stabil sejrsprocent på 16, afstår Nicolaj Andersen fra at køre favoritten Commit Boom Bay i søndagens Fireårsprøve, der er kvalifikationen til Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix 30. juni.

Sidste år havde Steen Juul fornøjelsen at køre Commit Boom Bay til sejr i Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix. I år har Henrik Lønborg fået overladt den attraktive tjans - i det mindste i Fireårsprøven.

- Jeg synes, at jeg kører for lidt i Århus. Banen er speciel, det ved alle, og det er klart, at kuske som kører ofte på banen, har en stor fordel.

- Når vi kører om de store penge, så vil jeg ikke chance med hesteejernes penge, når jeg samtidig kan få de erstatninger jeg har haft i Steen Juul i fjor og nu Henrik Lønborg, forklarer Nicolaj Andersen sin disposition og uddyber:

Annonce:

- Havde det været et løb om 7000 kroner, så havde det været noget andet. I de store løb er det marginalerne, der tæller, og der bliver ikke givet ved dørene. Jeg prøvede selv et par år i træk, at køre på Jydsk Væddeløbsbane, og fik det slet ikke til at flyde, hvorefter jeg tænkte: Det skal være løgn, også for hesteejernes skyld.

Alt vel med hesten
Bortset fra sit selvvalgte eksil på sidelinien, så melder Nicolaj Andersen alt vel med Commit Boom Bay. Alene bedømt på tonelejet fornemmer man, at træneren tror stenhårdt på hesten.

- Commit Boom Bay (3. løb) gik sin sæsondebut for tre uger siden, og det var jeg tilfreds med. Det er altid svært at gå ud og møde de bedste i den klasse med VM Viking Cup og kompagni. Hun fik et indvendigt løb og sprang over mål med fuld fart, siger Nicolaj Andersen til danskhv.dk og uddyber:

- Det var vigtigt for mig, at hun ikke blev hægtet af, og viste, at formen er på rette vej. Siden er der gået tre uger, og hun er blevet finslebet. Det er klart, at efter så lang hvile og tung træning, så var hun lidt tung i bagdelen, men hun fik et banearbejde mandag, og det virker som om, at hun er kraftigt på vej frem. Hun må have vinderchance. 

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: