Annonce:
Annonce:

Trav-Mogens tipper: Dansk dobbelt sejr

Stor travweekend: Finale i Olympiatravet og DM for Hopper - se Ekstra Bladets fiduser

Er Nuncio klar til endnu en sejrsceremoni. (Foto: Lasse Jespersen)
Er Nuncio klar til endnu en sejrsceremoni. (Foto: Lasse Jespersen)
Annonce:
Følg Trav

V75 – Åby Travet - Spilstop Lørdag kl. 16:20

Weekendens danske dobbeltsejr

Trevi Dilli (2 i V75-2) vandt en let sejr i sin sæsondebut og møder bedre modstand her. Hesten er tilpas hurtig fra start til at kunne forsvare føringen her, og så er det spændende at se, hvem der tør udfordre den. Jeg tror, Flemming Jensen får tilpas ro på undervejs, til at hesten holder hele vejen hjem. Der er gode modstandere i dette løb, men Trevi Dilli indeholder selv stor kapacitet.

Flemming Jensens anden dagssejr, tror jeg, kommer med Slide So Easy (2 i V75-6), som har udviklet sig til en af Danmarks bedste heste, og selv om den også vandt en let sejr i sin sæsondebut, skal den nok ikke forvente, at det bliver lige så let i dette løb. Hesten er dog også så tilpas hurtig, at den kan forsvare føringen, og over 1640 meter, tror jeg ikke, modstanderne kommer forbi. Så i begge tilfælde tror jeg på føring fra start til slut.

Weekendens spørgsmålstegn

Annonce:

Nuncio (6 i V75-7) er en af verdens bedste heste, når den er på toppen, men den skuffede mig senest. Ganske vist kørte kusken Örjan Kihlström ikke et af sine bedste løb med hesten, sådan set udefra, men det kan også skyldes, at der ikke var det samme bid i den, som vi tidligere har set.

Er den forbedret i forhold, er jeg ikke i tvivl om, at det er feltets bedste hest. I dette løb møder den dog flere kapable modstandere, der samtidig har flere løb i kroppen. Derfor vil jeg råde til, at man garderer med en enkelt eller to heste her.

De to, der springer mest i øjnene som garderinger, er den franske gæst Voltigeur De Myrt (4 i V75-7), der har mødt verdenseliten flere gange her i vinter uden dog at komme helt til tops. Senest vandt hesten dog en fin sejr i Holland.

Eneste minus, som jeg lige ser det, er, at kusken Lorenzo Donati er meget svingende i sine præstationer.

Nadal Broline vandt en meget fornem sejr senest, hvor kusken Ulf Ohlsson viste, hvorfor han tilhører de beske af slagsen i Sverige.

***

V5 – Odense – Spilstop søndag kl. 15:00

Weekendens sikre

Annonce:

Bandit Brick (10 i V5-3) kan jeg ikke se tabe dette løb, selv om startsporet kunne være bedre. Jeg tror, Steen Juuls hest er så meget bedre end konkurrenterne, at den vinder uanset, hvilket løbsoplæg den får. Hesten er ubesejret i 10 sejre i træk, og ved alle sejrene har den vundet med kræfter i behold, så det bliver spændende at se, hvor langt den rækker i klasserne – langt, meget langt, tror jeg.

Weekendens fidus

Er faktisk den samme som i sidste uge, nemlig Temptation S H (4 i V5-5), som jeg ser som et godt bud på vinderen af dette løb. Jeg tror, den kun er blevet bedre af det løb, den fik senest, og at kusken nu hedder Morten Friis i stedet for Kasper K. Andersen, tror jeg ikke har den store betydning, da han kender hesten. Denne gang vil den givet få et afventende løb, og så må vi se, hvor meget der er til slut i den fine hoppe.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: