Trav-Mogens tipper: Fiduser til DM

Der er gode råd til V75-spillet lørdag og DM for Travtræner-finaledagen i Aalborg søndag

Steen Juul kører ugens fidus. Foto: Lasse Jespersen
Steen Juul kører ugens fidus. Foto: Lasse Jespersen

V75 Gävle - Spilstop lørdag kl. 16.20

Weekendens sikre

Floyd P Boko (6 i V75-1) er hurtig fra start og kan sikkert udnytte startsporet til at komme  til føringen, og så tror jeg, Örjan Kihlström prøver at dirigere løbet derfra. Det er nok spørgsmålet, hvem der tør gå frem og udfordre. Den værste modstander efter min mening er Walle West (11), og den er sat lidt tilbage med det høje startspor.

Weekendens overraskelse

Under The Table (3 i V75-3) galopperede ganske vist senest, men jeg synes, den så ud til at have kræfter i behold og ville sikkert være endt langt fremme uden den galop. Denne gang er distancen lidt længere, og det, tror jeg, kun er til dens fordel, og får Örjan Kihlström det rette løb med hesten, tror jeg, den overrasker.

Weekendens oversete

Wild Honey (7 i V75-6) kommer ganske vist med to flotte sejre i bagagen, men startsporet gør, at jeg tror, man kan gå hen og overse hoppen. Der kommer fart over feltet i dette løb, hvor en Elitloppet-plads er på spil. Som jeg lige læser løbet, vil Twister Bi (1) og Shadow Woodland (4) kæmpe om føringen, og kan Erik Adielsson få en god placering undervejs, kan hoppen nedspeede dem begge til slut.

V5 Aalborg - Spilstop Søndag kl. 15.00

Weekendens favorit i fare

Supertarteletten (5 i V5-3) har egentlig gjort det ganske udmærket, men jeg synes, den har givet sig lidt for let til slut. Derfor ser jeg ikke den, som den mest oplagte vinder af dette løb, da der er mange gode hest med. Min vinder af løbet er Absolut Gehør (11), der trods det høje startnummer vil tage mange ned gennem opløbet.

Weekendens fidus

Good’s Of Norway (4 i V5-5) har endnu ikke startet i regi Marc Bæk Nielsen, men vi har tidligere set hesten, da Flemming Jensen havde den i træning, hvor den gjorde det ganske udmærket. Denne gang prøves den med Steen Juul i sulkyen, og det bliver spændende at se, hvad den rutinerede kusk kan udrette med hesten.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen