Annonce:
Annonce:

Trav-Mogens Tipper: Fire sikre vindere

Påstand: Der er fire sikre vindere i denne V75-omgang - og så er det et par fif til Musketerdagen i Skive

Bad Moon Rising og Blachman mødes på Musketerdagen i Skive søndag. (Foto: Ole Hindby)
Bad Moon Rising og Blachman mødes på Musketerdagen i Skive søndag. (Foto: Ole Hindby)
Annonce:
Følg Trav

V75 – Spilstop Lørdag kl. 16:20

Weekendens V75-sikre

Denne uges V75 omgang, der køres på Umeåker Travbane ved Umeå i Nordsverige, synes jeg, der er hele fire afdelinger med sikre vindere, og skulle de alle holde hjem, er der plads til mange garderinger i de tre andre løb, hvis man ellers tror, der kommer overraskelser.

Ellers vil V75 næppe give den helt store gevinst. Den første af mine sikre er Månprinsen A.M (10 i V75-2), der har vundet sine to hidtidige starter i år og begge på en sådan måde, at jeg tror, den er helt overlegen i dette løb. Ganske vist er startsporet ikke det bedste, men senest viste den, at den kan afslutte som få Koldblodstravere i verden.

Annonce:

Allerede i næste afdeling, Gulddivisionen, kommer den næste. Propulsion (7 i V75-3) gør her sin første start i Sverige i år efter en lang vintersæson i Frankrig, hvor den løb lige op med de bedste heste i verden - dog uden at vinde. Dette skyldes dog mere, at det var stolpe ud for hesten. Den kunne ligeså godt have haft et par sejre med i bagagen hjem. Hesten kommer i fuld løbsform og tilhører verdenseliten, og det gør de andre i dette løb ikke, så jeg tror den vinder. Med startspor syv og med Örjan Kihlström i sulkyen, tror jeg, den vil få et fornuftigt løb.

Global Trust (3 i V75-4) sejrede ganske let i sin årsdebut og jeg tror, den kan udvikle sig til at blive en af de bedste fireåringer i Sverige, og fra startspor tre ligger det lige for, at den tager føringen fra start til slut, da den viste senest, at den er hurtig fra start. At det denne gang er Ulf Ohlsson, der sidder bag i stedet for Jorma Kontio, ser jeg ikke som det store problem.

I V75-6 er det igen duoen Daniel Redén som træner, og Örjan Kihlström, der kører hesten, jeg ser som sikre. Tobin Kronos (5 i V75-6) er hurtig fra start og med de værste modstandere uden for sig i starten, ligger det til at recepten også her er føring fra start til slut.

V5 – Spilstop søndag kl. 15:00

Weekendens slutspurt

Annonce:

Triton Neergård (11 i V5-4) er måske ikke verdens største fidus, da den står med to sejre i tre starter, og fjerdepladsen sidst var i mine øjne kun uheld, at den ikke endte længere fremme. Jeg sætter denne hest meget højt i min bog over Liga 2-heste, og selv om den tabte i lodtrækningen om startsporene, er det ligesom, den har prøvet det før. Får konkurrenterne med de bedre startspor kørt lidt for meget på hinanden, og Jeppe Juel får listet sig med frem i opløbet, så nedlægger Triton Neergård mange på sin gode slutspeed. Men der skal held til undervejs.

Husk EKSTRA BLADET TRAV live-opdaterer fra Musketerdagen i Skive. Se ekstrabladet.dk/trav søndag

Weekendens spørgsmålstegn

Bad Moon Rising (5 i V5-5) er i mine øjne ikke den mest oplagte vinder. Hesten gik et flot prøveløb, og Peter Rudbeck plejer at have sine heste klar, når han kommer med dem. Men den møder altså flere heste, der allerede har overstået deres sæsondebut, og i de fleste tilfælde også med gode resultater til følge.

Annonce:

Jeg tror, det vil være en god ide at gardere flittigt i dette løb. Mange af konkurrenterne kender jeg ikke helt klassen på, men de kommer altså med toptider i bagagen, og det er nok for meget forlangt, at Bad Moon Rising bare lige går ud og vinder dette løb. Der venter større opgaver forude for hesten, og er man overtroisk, så skal vi altså helt tilbage til 1984, hvor vinderen af Musketer-løbet i Skive også blev Derbyvinder. Hesten var Game Høgh.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: