Trav-Mogens tipper: Guide til weekenden

Ekstra Bladets Mogens Jensen har kigget fiduser ud til hestespillerne

Travkusken Kenneth Andersen sidder bag den hest, som er udpeget ti weekendens undervurderede. (Foto: René Schütze)
Travkusken Kenneth Andersen sidder bag den hest, som er udpeget ti weekendens undervurderede. (Foto: René Schütze)

V75 - spilstop lørdag kl. 16.20

Weekendens sikre

Master Crown (6 i V75-5, Solvalla) imponerede mig meget i seneste start, hvor jeg ikke rigtig troede på den. Der tog jeg grueligt fejl. Hesten løb vel sit hidtil bedste løb og vil her fremstå som V75-omgangens største favorit.

Weekendens garderinger

Bebbe Am (9 i V75-7, Solvalla) var meget uheldig med løbsafviklingen senest, hvor stort set alt gik galt for hesten. Alligevel hentede den de sidste penge og kom hjem i en fin tid. Denne gang er Örjan Kihlström tilbage i sulkyen, og det må så absolut være et plus. Han er om nogen god til at løse en opgave som denne, hvor Bebbe Am atter har fået bagspor.

British Steel (6 i V75-7, Solvalla) afsluttede meget stærk ved seneste sejr og har tidligere vist at med det rette rygløb nedspurter den mange i opløbet. Ud fra de seneste præstationer ser det ud til, at formen er fin.

Weekendens fidus

Stella Newmann (4 i V75-4, Solvalla lørdag) der denne gang køres af Erik Adielsson, hvilket ikke behøver være et minus. Hesten har vist stor fart, men ser ud til at være vanskelig at køre, da den ofte galopperer uden at vise tegn til det. Hvis hesten har det rigtige løbshoved på er den ikke dårligere end de andre i løbet.

V65 - spilstop lørdag kl. 19.40

Weekendens undervurderede

Vilavaldi (8 i V65-3, Skive lørdag). I dette hoppeløb mødes flere gode hopper, og favoritværdigheden vil sikkert ligge på Miss Alwina (3) og Amazing Star (4), men jeg synes Vilavaldi leverede en meget fornem præstation senest fra et umuligt startspor 10. Hesten leverede en rigtig god afslutning de sidste 500 meter i seneste start og var meget tæt på vinderen. Denne gang er startsporet ikke ret meget bedre, så der skal lidt held til undervejs.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere