Trav-Mogens Tipper: Heste i form

Ekstra Bladet vejleder dig til weekendens travløb

Björn Goop er aktuel i næste weekends Copenhagen Cup med Your Highness. Først gælder det V75-løb på Örebro. (Foto: Lasse Jespersen)
Björn Goop er aktuel i næste weekends Copenhagen Cup med Your Highness. Først gælder det V75-løb på Örebro. (Foto: Lasse Jespersen)

V75 – Örebro - Spilstop lørdag kl. 16:20

Weekendens sikre

Queer Fish (2 i V75-1) viser fin form, og senest vandt hesten med et halvt opløb. Dette var dog i et moderat selskab, og så let kommer hesten ikke til sejr denne gang, hvor modstanden er noget hårdere. Får kusken Kaj Widell held til at forsvare føringen, er meget vundet. Hesten er dog ikke afhængig af føringen, så det er måske mere et spørgsmål om ikke at blive lukket inde. Bemærk at det er hestens debut i Sølvdivisionen.

Weekendens oversete

Dante Boko (7 i V75-3), synes jeg, er en rigtig god hest, der ikke lige har fået det til at fungere 100 procent i år, men i mine øjne er det kun et spørgsmål om tid. I denne Gulddivision møder den heste, som, jeg mener, den burde kunne slå hver dag i ugen. Under normale omstændigheder ender den langt fremme. Senest på Romme viste den fremgang og kom hjem på en fornuftig tid, så hvis Adrian Kolgjini kan få held til at undgå for mange trafik problemer fra dette spor, tror jeg, den er vinderen af løbet.

Weekendens langdistanceløber

Sauveur (14 i V75-7) er vel en af Nordens bedste på de længere distancer, og de 3140 meter er rent guf for den stærke hest. Hesten kommer med en tredjeplads 8. april på Vincennes i bagagen. Der tilbragte den de sidste 700 meter udvendigt på førerhesten mod gode konkurrenter, så formen er opadgående. Træner og kusk Björn Goop var da også meget godt tilfreds med sin hest.

- Det er et hårdt løb, men, jeg håber, den er med fremme og kæmper om det. Den burde også komme i bedre og bedre form med løb i kroppen, siger Björn Goop til Kanal 75.

***

V5 – Charlottenlund – Spilstop søndag kl. 13:40

Weekendens spørgsmålstegn

Ving Rhames (6 i V5-4) er normalt meget starthurtig, og hvis hesten ellers kommer fejlfrit fra start, tror jeg, Jens Simoni kører direkte til føringen. Kusken plejer at være meget offensivt indstillet, så, jeg tror, der vil blive anlagt et højt tempo undervejs, hvor parret suger alle kræfterne ud af konkurrenterne. Jeg tror, det kun er et spørgsmål, om hesten kommer fejlfrit fra start – gør den det, vinder den.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen