Annonce:
Annonce:

Trav-Mogens Tipper: Hvem vinder Travkongen

Ekstra Bladet giver gode råd til weekendens travløb

'Spids og slut' kaldes det i travsporten, når en hest fører fra start til mål. Det gjorde Stand And Deliver i Skive. Foto: Flemming Andersen.
'Spids og slut' kaldes det i travsporten, når en hest fører fra start til mål. Det gjorde Stand And Deliver i Skive. Foto: Flemming Andersen.
Annonce:
Følg Trav

V75 – Mantorp Spilstop Lørdag kl. 16.20

Weekendens overraskelse

Make It Quick (6 i V75-5) er måske ikke lige den, man først får øje på i dette løb, da både danske Aron The Baron (3) og Re Doc (7) begge også er klasseheste, og de kommer med sejre i resultatrækken. Make It Quick har dog vist opadgående form, samt den har fået et par uheldige løb,. Denne gang kan kusken Ulf Ohlsson lukrere lidt på, at favoritterne måske vil køre lidt på hinanden.

Weekendens Sjove

Ubertino Grif (10 i V75-6) starter for første gang i Sverige og får Björn Goop i sulkyen, så på trods af et skidt startspor er det en sjov gardering. Jeg er med på, at Cyber Lane (1) jagter sin tiende sejr i træk og aldrig har forladt en travbane som taber. Men skulle den svigte, og man er ude i garderinger, så er Ubertino Grif et sjovt bud.

Weekendens Spørgsmålstegn

Annonce:

Anna Mix (1 i V75-7) er feltets bedste hest, og hvis den har det rigtige løbshumør lørdag, tror jeg ikke, der er nogen i dette felt, der bare kommer i nærheden af hoppen. Men meget afhænger af, om kusken Ulf Ohlsson, der aldrig har kørt hende før, kan få hende af sted fra start. Lykkedes det, tror jeg, hun er sikker vinder.

V5 – Billund Trav – Spilstop Søndag kl. 15.00

Weekendens fidus

Francis Yoda (1 i V5-1) imponerede senest,m hvor den sejrede i en flot tid, og selv om konkurrencen her er væsentlig skrappere, tror jeg, den kan overraske. Flemming Jensens hest har vundet sporlodtrækningen, og kan den holde sine konkurrenter ude i starten, er meget vundet.

Weekendens sikre

Stand And Deliver (4 i V5-3) har fået startspor indenfor sin værste konkurrent, hvilket jeg tror Birger Jørgensen udnytter til at tage føringen og anlægge en tilpas høj fart. Sker det, så har det tidligere vist sig, at konkurrenter aldrig kommer ind i legen. Forrige gang i Skive lykkedes denne taktik, og hesten viste noget af det bedste, jeg har set fra dens side, og det siger meget. En Stand And Deliver i topform er i mine øjne en af Danmarks absolut bedste heste.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: