Trav-Mogens Tipper: Millioner på spil

Ekstra Bladets travekspert giver gode råd til weekenden løb på ovalerne

Ken Ecce har vundet et DM i år. Det kan være, at der kommer et mere søndag. Foto: Lasse Jespersen
Ken Ecce har vundet et DM i år. Det kan være, at der kommer et mere søndag. Foto: Lasse Jespersen

V5 Charlottenlund Spilstop Fredag kl. 16.07

Weekendens glemte

Limbo (9 i V5-1) var fjerde på en fin tid for klassen i sin seneste start. Startsporet her kunne være bedre, men jeg er sikker på, kusken Birger Jørgensen får givet hesten et godt løb. Som jeg ser det, er der flere om buddet, men med en fejlfri præstation af Limbo, så tror jeg, den ender langt fremme.

Weekendens ugarderede

Champ (9 i V5-3) er i mine øjne feltets bedste hest, men med 40 meters tillæg til de forreste, er det ikke nogen nem opgave, Kenneth Nielsens hest kommer på. I mine øjne er det en hest til årgangsløbene, og derfor skal den vinde dette løb.

V75 Solänget Spilstop lørdag kl. 16.20

Weekendens koldblods traver

Björs Viking (1 i V75-4), tror jeg, holder føringen, og så er meget vundet i dette løb. Hesten møder lidt hårdere modstand, end den er vant til, men Ulf Ohlssons hest ser ud til at holde fin form, og da de værste imod starter fra dårligere startspor, tror jeg, Björs Viking vinder.

Weekendens fidus

Seedorf O.M.F (6 i V75-3) vandt en  meget overbevisende sejr i sin seneste start, hvor den måtte gå den tunge vej udvendigt for førerhesten det meste af løbet. Alligevel vandt hesten med bred marginal til andenhesten. I dette lidt tyndt besatte Gulddivisionsløb kan Erik Adielssons hest overraske favoritterne.

V65 Aarhus Spilstop søndag kl. 18.40

Weekendens diamant

Diamond is Rough (3 i V65-1) ligner en vinder i dette toårsløb. Hesten skabte løbet senest i Charlottenlund og gav sig først i de sidste skridt i et løb, hvor Diana Østervang (7 i V65-1) vandt. Den skal nu give Diamond Is Rough 20 meters tillæg, hvilket, jeg ikke tror, den kan.

Weekendens Danmarksmester

Amazing Dynamite (5 i V65-6) var senest tredje i et stærkt Liga 1-løb. Denne gang møder den sine jævnaldrende i DM for 5 årige hingste og vallakker. Fra startspor fem i et kun syv hestes felt, skal Ken Ecces hest være endog meget uheldig for ikke at få et fornuftigt løb, og jeg mener, hesten er en tand bedre end konkurrenterne.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen