Trav Mogens tipper: Piraten vinder igen

Weekendens startlister er gennempløjede - her er inspiration til lørdagens V75 og V65

Knud Mønster sidder bag Mogens Jensens fidus til løbene i Odense lørdag aften. (Foto: René Schütze)
Knud Mønster sidder bag Mogens Jensens fidus til løbene i Odense lørdag aften. (Foto: René Schütze)

V75 - spilstop lørdag kl. 16.20

Weekendens gave

On Track Piraten (5 i V75-3, Eskilstuna) har endnu en gang fået et godt startspor, og modstanden her ser overkommelig ud. Obi Wan (1 i V75-3) ligner værste modstander, men al respekt for den, så mener jeg ikke, den har On Track Piratens klasse.

Hesten har startet tre gange i år og vundet alle på fornem vis. Vinderoddset bliver ikke noget at skrive hjem om, men det er tidligere set, at V75 også kan give gode præmier selv med en stor favorit sejr. Som jeg læser løbet, vil hesten tidligt sidde i føringen, med Obi Wan i ryg.

Hvem der så tør komme frem og udfordre, har jeg svært ved at se. De 2640 meter har den prøvet før med meget flotte resultater, så distancen bør heller ikke volde spillerne bekymringer.

Weekendens sikre vinder

Jetset (9 i V75-1) er måske ikke den mest oplagte sikre, men jeg kan lide denne hest, der præsterer godt hver gang. Startsporet er okay, for vi har oftest set den afslutte i et tempo, modstanderne her slet ikke kender.

Sidste gang skuffede hoppen fælt, eller rettere kusken kørte et helt umuligt løb med den, og det så ud til, der er masser af kræfter tilbage i hoppen. Denne gang er Peter Untersteiner tilbage i sulkyen, og det burde være et kæmpe plus.

Weekendens fidus

Overseas (2 i V75-6) holder rigtig god form, og kan være vinderen her, hvis favoritten svigter. Der er ingen tvivl om Rigel Face (6 i V75-6) er en bedre hest, men den har tidligere dummet sig med galop. Skulle det ske, er Overseas et meget godt bud på en vinder.

Hesten møder frem med en sejr i seneste start,l hvor den imponerede mig. Det er en stærk hest, der ikke er afhængig af at få føringen, men tåler også at lave noget selv.

Overseas har fordel af startsporet i forhold til de nærmeste konkurrenter, og spørgsmålet er, hvorvidt kusken Ulf Eriksson svarer op, når Rigel Face kommer flyvende kort efter start.

 

V65 - spilstop lørdag kl. 19.40

Weekendens danske sikre

Victory Hellebjerg (9 i V65-5, Odense lørdag) nåede ikke helt frem til sejren senest, men for mig at se var det kun et uheld. Hesten afsluttede helt fantastisk og jeg tror, det er en hest, der kommer til at vokse op gennem klasserne i år.

Denne gang er den atter uheldig med startsporet, men hvis Jeppe Juel får den placeret, så den får frit løb i opløbet, runder den alle til slut.

Weekendens danske fidus

Sensei Bob (10 i V65-6) har denne gang trukket nitten, hvad angår startspor, men hesten har gået nogle fine løb på det seneste, og kører de foranliggende lidt på hinanden, og Knud Mønster er kommet galt igennem, så kan den sagtens være vinderen her.

Sidste gang var hesten på en svær opgave, men jeg synes alligevel, den var med fremme til slut og så ud til ikke at være kørt i bund. Husk også, at Knud Mønster indtil fredag har vundet en sejr på hver løbsdag, han har startet i år, så statistikken er også med parret.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere