Trav-Mogens tipper: Ren opvarmning

Nordeuropas største travweekend - Elitloppet - venter forude. Danmark varmer op med løb torsdag på Falster og fredag i Odense

Cabo Suroeste kom tidligt til føringen for Henrik Lønborg, og de forsvarede fronten hele vejen til mål. Foto: KM Foto
Cabo Suroeste kom tidligt til føringen for Henrik Lønborg, og de forsvarede fronten hele vejen til mål. Foto: KM Foto

Ekstra Bladets spilforslag

NYKØBING TORSDAG 24. MAJ
V4 – Spilstop kl. 17.00

V4-1: 5-8-7
V4-2: 3-4-7-8
V4-3: 3
V4-4: 9
24 kroner

Ugens spørgsmål
Major Tom D
(7 i V4-1) galoperede fra start senest, så det gav ingen indtryk af, hvor hesten står rent kapacitetsmæssigt. Rene Kjær sætter sig bag den igen, og mon ikke han denne gang får den fejlfrit rundt, og så skal det blive interessant at se, hvor god den tyske gæst er.

Ugens ugarderede
Attention Bøgedal
(3 i V4-3) leverede en saftig præstation senest, hvor den lå som en af de sidste heste, da der var mindre end 900 meter tilbage, men da hesten først kom fri rundede den hele feltet for at vinde en sikker sejr. Denne gang med startspor tre kan den næppe havne så skidt til igen, så jeg tror, den vinder dette løb ganske let.

Tips: Mogens Jensen

Ekstra Bladets spilforslag

ODENSE FREDAG 25. MAJ
V5 – Spilstop kl. 16.07
V5-1: 4-3-5-7
V5-2: 1-2-8-7
V5-3: 1
V5-4: 4-1
V5-5: 5-8
64 kroner

Ugens ugarderede
Abild Grand
(1 i V5-3) løber stort set i pengene, hver gang den starter, og jeg synes, den er lidt glemt her. Hesten løber på pæne tider, og jeg tror, den er hurtig nok til at kunne tage føringen, hvis kusken Rene Kjær ønsker dette. Som jeg ser det, vil Abild Grand føre hele vejen til mål.

Ugens fidus
Cabo Suroeste
(5 i V5-5) skuffede ganske vist senest, hvor der ikke var meget krudt i den. Gangen før vandt den dog en meget flot sejr mod bedre heste end disse. Jeg tror, Henrik Lønborgs hest er bedste modbud til Gold Buitenzorg (8), som også er en rigtig god hest, der dog er handicappet af startsporet.

Tips: Mogens Jensen

Ekstra Bladet følger de danske deltagere i Elitloppet-weekenden på www.eb.dk/trav - Trav-Mogens' V75-forslag til de store puljer lørdag og søndag kommer fredag på samme adresse

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer