Trav-Mogens tipper: Sjove fiduser

Ekstra Bladets travekspert giver gode råd til weekendens spil

Elitloppet-kusken Kenneth Nielsen har en interessant køretur søndag på hjemmebanen i Charlottenlund. Foto: Lasse Jespersen
Elitloppet-kusken Kenneth Nielsen har en interessant køretur søndag på hjemmebanen i Charlottenlund. Foto: Lasse Jespersen

V5 Billund Spilstop Fredag kl. 16.07

Weekendens glemte

Brage Hindø (11 i V5-5) har ganske vist et skidt startspor, men der er mange om buddet i dette løb, og Rene Kjær får held til at få hesten til at ligge med fremme uden at bruge for meget, er det en ganske god hest.

V75 Skellefteå Spilstop lørdag kl. 16.20

Weekendens koldblodstraver

Månprinsen A.M. (2 i V75-3) bliver sikkert en af V75-omgangens største favoritter, men jeg har mine tvivl. Myr Faksen (1 i V75-3) er en fartfyldt norsk gæst, der ofte vinder. Hesten er kuskeforstærket i form af Örjan Kihlström, og fra startspor et, tror jeg, den kommer til at ligge lige bag førerhesten undervejs. Den er sikkert ikke hurtig nok til at forsvare føringen. Kusken er om nogen en mester i at komme ud fra den position.

Weekendens fidus

Roger America (12 i V75-7) har ganske vist alle betingelser imod sig fra dette startspor, men hesten holder høj klasse og fin form. Skulle der komme højt tempo på undervejs, tror jeg, hesten ender langt fremme i dette løb.

V5 Charlottenlund Spilstop søndag kl. 15.00

Weekendens oversete

Vermouth (5 i V5-2) har vist gode præstationer for Kenneth Nielsen i de sidste par starter, og jeg tror ikke, vi har set det sidste til det par. Modstanden her er ganske vist skærpet gevaldigt i forhold til tidligere, men kan kusken få et godt løb, hvor han ikke skal bruge hesten for meget undervejs, tror jeg, den piller mange ned til slut.

Weekendens sjove

Sejr Gammelsbæk (10 i V5-3) var godt gående senest og viste, at den er en meget kærkommen fornyelse til den danske Liga 1. Startspor 10 er ikke noget ønskespor for hesten, som denne gang får sin vante makker norske Geir Mikkelsen i sulkyen. Hesten kan selvfølgelig blive offer for at flere af modstanderne ikke ønsker at udfordre førerhesten, så løbet bliver et speedopgør, men sker det ikke, tror jeg Sejr Gammelsbæk ender langt fremme.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen