Trav-Mogens tipper: To gange V75

Der er V75-løb lørdag på Åby og søndag i Charlottenlund. Se hvilken heste, du skal have med på din kupon

Hold med Birger Jørgensen i V75-spillet søndag. (Foto: René Schütze)
Hold med Birger Jørgensen i V75-spillet søndag. (Foto: René Schütze)

V75 – Åby - Spilstop Lørdag kl. 16:20

Weekendens spørgsmålstegn

Bourbon Rain (1 i V75-4) kan være helt outstanding den ene dag og helt væk i næste start. Hesten indeholder på sine gode dage stor klasse. Denne gang prøves det med Johnny Takter i sulkyen, og han er lige netop en mester i at få de heste, han sidder bag til at yde lige det ekstra, der skal til for at vinde.

Weekendens alderspræsident

Spring Erom (1 i V75-5) fortsætter med at levere imponerende resultater her i sit 12. år. Hesten ser ud til at blive mere starthurtig med årene, og jeg tror, Björn Goop kan tage føringen med hesten. Nu er det knap så nødvendigt for at få et godt løb på Åby, da der er dobbelt Open Strech, så hvis parret skulle komme til at ligge og lune sig bag førerhesten, så viste Spring Erom senest, at den tager mange på de sidste meter.

Weekendens fidus

Monark Newmen (1 i V75-7) har leveret fine resultater i år, og senest var den meget overbevisende i en fin tid. Det ser ud til, at formen er ved at være helt på top, og fra dette startspor, synes jeg, Frederik Perssons hest ser meget interessant ud. Især hvis der bliver kørt lidt om det.

V75 – Lunden – Spilstop Søndag kl. 14:30

Weekendens sikre

Goofy Greenwood (1 i V75-3) vandt på en så overbevisende måde i Skive, at jeg har svært ved at se, hvem der skal kunne besejre den i dette løb. For mig så det ud til, at Hugo Langewegs hest havde rigelig med kræfter i behold.

Startspor et er måske ikke verdens bedste, men får den ikke føringen straks fra start, vil jeg godt se, hvem der tør forsvare positionen, når kusken kører frem – ingen tror jeg.

Weekendens oversete

Photo Lavec (1 i V75-5) galopperede en sejr væk senest. Galoppen kom udelukkende på grund af en misforståelse mellem hest og kusk. Hesten gjorde et godt indtryk på mig, og med Birger Jørgensen i sulkyen er den ikke dårligere stillet denne gang.

HUSK EKSTRA BLADET LIVEOPDATERER FRA COPENHAGEN CUP-DAGEN Se også: Live: Copenhagen Cup

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen