Annonce:
Annonce:

Trav-Mogens Tipper: Travl weekend

Der er kommentarer til tre løbsdage - en i Sverige, en i Norge og så endelig søndag aften i Aalborg

Mosaique Face er garant for højt tempo i V75-6. Foto: Lasse Jespersen
Mosaique Face er garant for højt tempo i V75-6. Foto: Lasse Jespersen
Annonce:
Følg Trav

V75 Östersund  Spilstop lørdag kl. 16.20

Weekendens sjove

Queer Fish (11 i V75-5) stod for en fantastisk præstation senest, hvor den vandt en sikker sejr efter et løb udvendig på førerhesten hele vejen. På trods af den hårde rejse havde heste alligevel kræfter til slut. Denne gang er forudsætningerne helt anderledes, da hesten har fået det højeste startnummer, og det betyder den skal runde mange. Jeg tror ikke, hesten er dårligere bagfra, og for mig at se har den et væddeløbshoved ud over det sædvanlige. Bemærk også at det denne gang er Erik Adielsson, der sidder bag, hvilket jeg ikke mener forringer dens chancer.

Weekendens favorit i fare

Annonce:

Västerbo Highflyer (1 i V75-6) mener jeg skal garderes, selv om den har vundet en del i sporlodtrækningen. Jeg tror dog, at såfremt Mosaique Face (3) bare er nogenlunde i form, vil den forsøge at tage føringen, hvilket betyder der kommer høj fart på undervejs. Det vil gavne Tobin Kronos (5) og Örjan Kihlström, der er lidt afhængig af løbsafviklingen, da den ikke har mødt de allerbedste endnu. Spring Erom (4) og Christoffer Eriksson vil også kunne lukrere på det, så jeg anbefaler garderinger.

 

V75 Bjerke Spilstop søndag kl. 14.30

Weekendens storløbsvinder

Aubrion Du Gers (8 i V75-7) er en fransk gæst, der stabler sejre. Hesten har vundet 14 sejre ud af 17 starter og allerede tjent tæt på 8 millioner kroner. Den køres denne gang af den belgiske verdensstjerne Jos. Verbeck, som tidligere har gæstet Bjerke banen med succes. Oslo Grand Prix har i år ikke samlet den absolutte verdens elite, og jeg tror ikke, Aubrion Du Gers vil få problemer med at vinde dette løb.

Vil man gardere, synes jeg, man skal tage danske Takethem (10) med, da den kun har fordel af løbets 2100 meter i stedet for Elitloppets 1609 meter. Takethem er ikke dårligere end de andre i dette løb.

V65 Aalborg Spilstop søndag kl. 18.50

Weekendens fidus

Bella Sotto (3 i V65-2) er ikke nogen dårlig hest, den har bare dummet sig de sidste par starter. Lykkedes det Jeppe Juel at få den fejlfrit fra start, indeholder hesten en del, og den kan sagtens være vinderen.

Weekendens sikre

Annonce:

Stand And Deliver (8 i V65-6) starter denne gang over den velvoksne distance 3200 meter, men hesten har før vist, at den klarer sig over alle distancer. Som jeg ser det, er hesten god til at slappe af undervejs og bruger ikke sine kræfter unødvendigt, og som jeg skrev i sidste uge, mener jeg, hesten tilhører landets bedste heste, og jeg tror, den vinder dette løb uden problemer.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Løkke – for Ekstra Bladet bliver det en fest

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: