Trav-Mogens tipper: V75 og Kriteriumsprøver

Ekstra Bladets Mogens Jensen er klar med weekendens vurdering af de startende travheste

Kommer Come On Hugo tilbage i vinderrollen. Foto: Ole Hindby
Kommer Come On Hugo tilbage i vinderrollen. Foto: Ole Hindby

V5 Aarhus Spilstop Fredag kl. 16.07

Weekendens ugarderede

Bastian Lendalund (3 i V5-1) endte uplaceret i derbyet, men er blevet bedre og bedre. Denne gang er Henrik Lønborgs hest tilbage i sin vante klasse, og jeg tror, kusken kører direkte til føringen og bliver der hele vejen til mål.

Weekendens oversete

Sweet N’Sour (3 i V5-4) er tilbage i løb efter en kort pause. Hesten går som oftest gode løb på Aarhus-banen, og skulle favoritten svigte, tror jeg, Knud Mønsters hest kan være vinderen.

V75 Färjestad Spilstop Lørdag kl. 16.20

Weekendens Koldblodstraver

Järvsögrappen (2 i V75-4) galoperede sidst under fremmarch i opløbet. Jeg tror, hesten havde vundet, hvis ellers den havde holdt sig i trav. Hesten har tidligere vist stor klasse og har slået flere af de bedste norske og svenske koldblodstravere. Startspor to er perfekt, og herfra vil den givet få et perfekt løb.

Weekendens fidus

Obi Degato (5 i V75-6) kommer med to sejre i rap, og jeg tror, den tredje kommer her. Hesten er rimelig hurtig fra start, så Björn Goop vil kunne få et fornuftigt løb, og så tror jeg, den tager mange til slut.

V5 Charlottenlund Spilstop søndag kl. 15.00

Weekendens sikre

Come On Hugo (6 i V5-1) har ganske vist ikke vundet i et stykke tid, men det, tror jeg mere, skyldes uheld end et udtryk for hesten kapacitet. Det ligner et løb, hvor Bent Svendsens hest sidder i føringen kort tid efter start, og så er spørgsmålet, om der er nogen, der kan følge den.

Weekendens luring

Cinderella (6 i V5-2) har ikke mange starter på bagen, da den fik en fik en skade i toårs sæsonen. Nu er hesten tilbage for fuld kraft, og den er kun gået frem efter hver start. Træneren Gordon Dahl har store tanker om sin hest, og selv om startsporet kunne være bedre, virker det til, at Steen Juul løser den opgave.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen