Trav Mogens tipper: Verdensstjerne er weekendens sikre vinder

Ekstra Bladets Mogens Jensen har kigget fiduser ud til hestespillerne

Nuncio vandt sidste år Europas største sprinterløb. (Foto: Lasse Jespersen)
Nuncio vandt sidste år Europas største sprinterløb. (Foto: Lasse Jespersen)

V75 - spilstop lørdag kl. 16.20

Weekendens verdenstjerne

Nuncio (7 i V75-4) har vi ventet på skulle få debut, så den er helt klar til Elitloppet sidste weekend i maj, hvor en hel travverden ser frem til topopgøret mod Bold Eagle, der lige har vundet Prix d’Amerique og Prix de France. Nuncio tilhører Top 3 i verden, nogen vil endda påstå, at det er verdens bedste travhest, og træneren Stefan Melander kommer ikke til start med sin hest uden, den er helt klar. Modstanderne i dette løb holder fin klasse, men al respekt for dem: Nuncio slår de aldrig, ikke en gang hvis den kun løber på 80 procent af sin kapacitet. Det bliver et dårligt spil, og jeg tror, V75 med denne hest til start kun drejer sig om at finde de seks andre vindere.

Weekendens alt eller intet

Persimmon Face (1 i V75-5) her masser af kapacitet, men kan virke lidt dum. Sidst virkede det som om, at den ikke var interesseret i at samarbejde med kusken. Hesten var alt for varm, jeg sad hele tiden med den fornemmelse, at den ville galopere. Det blev også tilfældet. Denne gang er forudsætningerne helt anderledes, og fra startspor 1 over 1640 meter med startvogn ligner det, at der bliver satset på føringen fra start. Lykkedes det, synes jeg, hesten er så meget bedre end de andre i dette løb. Tror man, at Persimmon Face svigter, skal man gardere kraftigt.

Weekendens revanche

Beppe Am (9 i V75-7) har endnu en gang trukket nitten med startsporet. I seneste start svigtede hesten med galop, men jeg synes, at den holder fin form, og modstanden er vel ret beset lettere denne gang. Det kan være en god idé at gardere og skulle Beppe Am få trafik problemer, vil det sikkert være en god ide at have blandt andet Emmet Brown (3) på kuponen,. Den kun var kort slået senest og har vist god stabilitet.

V65 - spilstop lørdag kl. 19.40

Weekendens danske stjerne

Stand And Deliver (6 i V65-5) har denne gang trukket nitten med hensyn til startsporet, men jeg er faktisk af den overbevisning, at hesten ikke er dårligere med et rygløb, da den kan afslutte som få. Der er heste nok i dette felt, der gerne vil have føringen, så der bliver sikkert kørt lidt fra start. Derefter tror jeg, at tempoet bliver taget ud af løbet, og så kan det hele ende i et speed opgør. Her er Stand and Deliver stærkest. Hesten holder så god form og er så nem at placere i løbet, at dem mod fem modstandere næsten ikke kan få et dårligt løb.  

Weekendens fidus

Toreadoren (1 i V65-2) sæsondebuterer i nyt regi, Flemming Jensen træner og Birger Jørgensen kører. Denne konstellation har tidligere givet publikum gode oplevelser, og det store spørgsmålstegn er, om træneren har kunnet finde det lille ekstra, der skal til for at vinde. Miss Alwina (7 i V65-2) galoperede senest, uden at man udefra kunne se, hvad der var galt, så har den det humør på igen, så vil det være en god ide at gardere. Der er dog ingen tvivl om, at det er feltets bedste hest.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen