Annonce:
Annonce:

Trav-Mogens tipper: Weekend fyldt med trav

Der spillevenlige løb fredag, lørdag og søndag. Se hvem Mogens Jensen vil sætte en skilling på

Beatriz og Nicolaj Andersen er ugens spørgsmålstegn. Foto: Gorm Johansen
Beatriz og Nicolaj Andersen er ugens spørgsmålstegn. Foto: Gorm Johansen
Annonce:
Følg Trav

V5 Billund Spilstop fredag kl. 16.07

Weekendens amatør-vinder

Raymond Ulkær (8 i V5-2) har virkelig tændt til i år med tre sejre og en andenplads i 10 starter. Fredagens opgave ser for mig meget overkommelig ud. Kusken Dennis Kristiansen kører også med stor selvtillid, og meget går hans vej i øjeblikket.

V75  Halmstad Spilstop lørdag kl. 16.20

Weekendens fidus

Bugatti Brick (1 i V75-3) har virket meget overbevisende. Og fra startspor et, tror jeg, Jorma Kontio satser på føringen, og kan parret få held til at holde favoritten ude, så er meget vundet. Hoppen har tidligere vist starthurtighed og derefter gode fighter egenskaber ved at holde et højt jævnt tempo undervejs. Sker dette igen, kan hesten blive en overraskelse for favoritten.

Weekendens sikre

Annonce:

Rolex Broline (4 I V75-5) er en rigtig sejrshest, der har vundet fire ud af fem starter. Hesten rummer stor udvikling, og jeg tror, Björn Goop satser på at få føringen, da hesten har vundet sine to seneste starter med det oplæg. På mig virker det som en hest, der bare bliver bedre og bedre.

Weekendens favorit i fare

Cruzado Dela Noche (6 i V75-6) er for mig at se ikke nogen oplagt vinder. Min vinder i Gulddivisionen er Ringostarr Treb (4), der efter Sweden Cup har skiftet træner til Jerry Riordan. Kusken Wilhelm Paal kender hesten, så på den front er der ingen udskiftninger. Hesten er lynhurtig fra start, og med Mosaique Face (1) fra startspor et er der næsten garanti for højt tempo undervejs, hvilket er en fordel for Ringostarr Treb, som altid har konkurreret mod de bedste i Europa.

V75 Jarlsberg Spilstop søndag kl. 14.30

Weekendens oplevelse

Ferrari B.R. (7 i V75-5) er kun fire år, men jeg ser den allerede nu som en af Europas bedste heste. Hesten løber i sin egen liga, når den møder konkurrenter med samme præmiesum, og jeg har meget svært ved at se den tabe dette løb.

Weekendens danske V75-vinder

Annonce:

Stella Newman (6 i V75-7) kan meget på sine gode dage, og det ser heldigvis ud til, at der er flest af dem i øjeblikket. Hesten har smidt mange sejre væk ved en ødelæggende galop, når man mindst venter det, men det ser ud til, Flemming Jensen har fået styr på det.

V65 Charlottenlund Spilstop søndag kl. 18.25

Weekendens rebus

V65-1 for danske kuske født efter 1. januar 1992 er en meget svær opgave, hvor stort set alle heste kan vinde. Jeg tror lidt på Unbelievable S (7), der vandt med kræfter i behold senest. Hesten skal godt nok give 40 meter til hestene fra første startvolte, men den løber på flotte tider, og kusken Mathias Jensen vandt med den senest. Pas også på Aero H (3) der køres af Victor Ecce, som jeg ser som feltets bedste kusk. Hesten er dog ikke stabil, så det er en god ide at gardere kraftigt.

Weekendens spørgsmålstegn

Beatriz (2 i V6-5) synes jeg snart skylder at gå et fejlfrit løb, før man kan tro på den som en sikker vinder. Jeg vil foreslå at gardere den med Uncertain Age (4), der køres af kasper K Andersen. Hesten gik et o.k. løb senest, og for mig ser det ud til, at formkurven er opadgående, og kusken har før overrasket med heste fra træner Tomas Malmquist.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: