Stoffer i stalden: Galop, galop, galop

Kommentar: Ekstra Bladets Anders Stoffer mener, at Musketerweekenden manglede lækkerbiskenen

Treårige Special Player havd aldrig været mellem de tre første i et travløb, før den vandt Treårseliten i Skive. (Foto: Hestesportens Medier/Flemming Andersen)
Treårige Special Player havd aldrig været mellem de tre første i et travløb, før den vandt Treårseliten i Skive. (Foto: Hestesportens Medier/Flemming Andersen)

Alt for mange favoritter galopperede på Musketerdagen i Skive. Det ødelagde helhedsindtrykket på årets første storløbsdag.

I Gulddivisionen var næsen sat op efter en ny banerekord. Den glippede i det øjeblik O’Grady galopperede i spidskampen. Flemming Jensen lullede feltet i søvn og så klarede gamle Totti T Dream resten i opløbet.

Løbets moralske vinder er Neo Holmsminde, der afsluttede så stærkt, at Ken Ecce sent glemmer den gæstetur.

De tre hovedløb blev noget lala. Santana Bork kom aldrig ind i løbet for de treårige. Den galopperede i startøjeblikket. Stand And Delivers chancer blev også ødelagt af galop. Til gengæld er det lidt sjovt, at vinderen Special Player for første gang i sit liv var blandt de tre første i mål. Det er en god dag at gøre sådan en entré på.

Hos femåringene er der kun at løfte på hatten for Ole Bender. Sikke en form han afleverer Prada Secret i. Desværre går den til Sverige. Hesten havde været spændende at følge på de danske baner. Nu må vi på afstand følge hesten i V75-løbene, hvor der venter mange penge til de nye svenske ejere. De to derbyheste fra sidste år Politiken og Please Perfect galopperede chancerne væk.

Det ser ud til, at Rusty Dust bliver en af de største derbyfavoritter i nyere tid. Både Ravenna og Ray-Ban meldte sig ind i galopklubben. Rasser Vang får et plus for at holde sig i trav.

Lige nu er det svært at se truslen komme fra de tre heste, der har været blandt årgangens bedste hidtil. Heldigvis kan meget ske frem til august. Spændende er det i hvert fald, at Knud Mønster melder, at han agter at vinde derbyet med Repay Merci.

Stjernepræstationen i Skive kom i løbet for de fireårige hopper. Rasmine Vang ser om muligt endnu mere lækker end i fjor. På overbevisende vis tog hun sin niende sejr i livets 12. forsøg. Det er lige nu svært se en modkandidat i Hoppederbyet.Ekstra Bladets stjerner:

[anmeldelse]

1 af 2 
2 af 2 Treårige Special Player havd aldrig været mellem de tre første i et travløb, før den vandt Treårseliten i Skive. (Foto: Hestesportens Medier/Flemming Andersen)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere