Kørte Steen Juul sin chance

Kommentar: Travikonet gav sig for let, da han lukkede O’Grady til spidsen, mener Ekstra Bladets Anders Stoffer

Fik O'Grady for let spil i Travligaens eliteløb i Odense. (Foto: Lasse Jespersen)
Fik O'Grady for let spil i Travligaens eliteløb i Odense. (Foto: Lasse Jespersen)

Toto
Den stærke T-årgang blev endnu en stjerne rigere

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

O'Grady
Sejr og forhåndsfavorit i finalen i Aalborg

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

Rockefeller
Stærk som en okse. Blæste kræfterne ud af Razor Blade

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

Rising Flame
Var meldt godt op - men det betød ingenting

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

ER I VANVITTIGE, hvor var det gode travløb i Odense søndag eftermiddag.

Offensive kuske og skiftende føringer satte i den grad præg på løbene, og der blev angrebet fra alle sider i både Travliga 1-løbet og Ekstra Bladets V65-mesteren. Solen stod ind i mellem fint på himlen, jakkerne røg af og banen var godt besøgt.

Løbene var i den grad publikumsvenlige, der blev sat banerekord.

MEN EN HEST FIK aldrig chancen. For lige netop i eliteløbet valgte Steen Juul en yderst defensiv taktik med Classic Grand Cru.

Det så ellers offensivt ud, da Steen Juul lagde fra land. Direkte mod spidsen, men da favoritten O’Grady kom frem, så trak parret sig for let efter min mening. Alt initiativ blev overladt til Flemming Jensen, og dermed blev publikum snydt for den direkte duel mellem feltets på forhånd to bedste heste.

Se også: Juul: Sådan er væddeløb

Udefra set virkede det som et sært taktikvalg. En næstfavorit af den kaliber skal vel byde O’Grady op til dans – især fordi Flemming Jensens hest kom fra pause. O’Grady var ikke på forhånd udskreget som en overlegen vinder af løbet. Det var i hvert fald synd for de spillere, der troede på Classic Grand Cru.

DER BLEV OGSÅ kørt godt til Ekstra Bladet V65-mesteren. Her kan Steen Juul på ingen måde beskyldes for en defensiv taktik, for han sørgede i den grad for tempo på løbet, da han sendte See You i direkte angreb på Photo Gardenia og Henrik Lønborg.

Da de to havde afgjort det mellemværende, så var det de to Skive-kuske Knud Mønster og Bent Svendsen, der tog deres tørn. Razor Blade måtte give sig til Rockefeller. Det lige modsatte resultat end ugen inden.

Se det er trav, når det er bedst. På sådanne dage forstår man ikke, at travsporten har svært ved at fange danskernes interesse.

I øvrigt mener jeg, at det er noget tamt for både tilskuere, hestejere, tv-seere og kuske, at der på sådan en fremragende travdag ikke er interview i vindercirklen

0 kommentarer
Vis kommentarer