Bikinien udfordrer

Stoffer i stalden: Ekstra Bladets Anders Stoffer ser tilbage på og analyserer weekendens trav

Så overlegen var Bikini, da den søndag eftermiddag satte Hoppeeliten på plads i Aalborg. Foto: Hesselborg Foto/Dansk Hestevæddeløb
Så overlegen var Bikini, da den søndag eftermiddag satte Hoppeeliten på plads i Aalborg. Foto: Hesselborg Foto/Dansk Hestevæddeløb

Sulkyhjulene snurrede – flere af de bedste heste blev luftet i en weekend, der ellers stod i DM for Travkuskes tegn.

Når jeg ser tilbage på weekenden, står Bikinis sejr i Hoppeeliten på Aalborg Væddeløbsbane stærkest i erindringen.

Det er vel forkert at sige, at en stjerne blev født – for den fødsel overværede travpublikummet sidste lørdag i august, da Bikini med Peter Ingves med et slettede resten af årgangens hoppe som stjerneemner ved at vinde Dansk Hoppe Derby.

SIDEN HAR DET stort set kun været pil op. Det kan være svært for unghestene at udfordre de ældre hopper – men Bikini smadrede i Jeppe Juels hænder alle de gamle på hjemmebanen i Aalborg – og det er ret svært at se, hvem kan true den femårige hoppe om to uger i Odense, når DM-titlen skal uddeles.

Konkurrenterne fra Sverige og Norge skal både være gode og være i topform – jeg håber ikke, at de er for skræmte til at stille op.

Desværre kan jeg ikke finde odds på DM for Hopper – måske jeg bare ikke er erfaren nok til at finde dem hos Danske Spil eller Bet25.

PÅ JÄGERRO-BANEN travede Bandit Brick ind i den svenske travbevidsthed. Først gang i hjemlandet direkte i V75 – også den opgave klarede Steen Juuls sejrsmaskine. Her er det bare at glæde sig til finalen – det ligner også en dansk vinder.

TILBAGE TIL DM for Travkuske – Birger Jørgensen er bare god – og nu fem DM-titler er ikke en for lidt – tværtimod.

Anders Pedersen satte kolorit på finaledagen som førsteudfordrer – det er godt at se, at de unge ånder både Steen Juul og Birger Jørgensen i nakken. Det gør både det grå guld og bejlerne bedre, at de har hinanden.

 Se også: Mønster vil på podiet

0 kommentarer
Vis kommentarer