Duel uden duellanterne

Stoffer i Stalden: Ekstra Bladets travjournalist Anders Stoffer om DM for Hopper

Da favoritterne svigtede blev det i stedet indvendige Beatriz og Nicolaj Andersen, der duellerede mod DM-vinderen Stickitothem kørt af Knud Mønster. Foto: Gorm Johansen/KM Foto
Da favoritterne svigtede blev det i stedet indvendige Beatriz og Nicolaj Andersen, der duellerede mod DM-vinderen Stickitothem kørt af Knud Mønster. Foto: Gorm Johansen/KM Foto

Hvad ville Sergio Leones klassiker ’Den gode, Den onde og Den grusomme’ være uden den berømte skudduel med Clint Eastwood.

Tja – lidt lige som søndagens udgave af DM for Hopper, hvor den ventede duel mellem gamle Patricia Hastrup og ungdommens Bikini udeblev.

Der var på forhånd nærmest kun de to med i løbet – men da der blev sat to streger under resultatet, var de begge rejst hjem uden en krone for indsatsen.

Det så ellers allerede fra startøjeblikket ud til at blive uforglemmeligt.

LARS ANVAR KOLLE bag Patricia Hastrup gjorde alt, hvad han kunne, for at de skulle følge med Bikini fra start. Begge kuske vidste godt, at den, der kom til front ville vinde. Og bum – nordmanden satsede for voldsomt. Den 11-årige hoppe rullede over i galop, og væk var den.

Jeppe Juel havde vundet duellen med en roligere hånd – Bikini havde tre ben i mål – nu skulle den bare hjem til målstregen.

Men ak nej – forårsforkølelsen ruller blandt travhestene for tiden – og Jeppe Juels stald er hårdt ramt. Bikini kunne intet stille op i duellen mod en dårlig hals. Begge favoritter var ude.

Alligevel fik tilskuerne på banen i Odense og hjemme foran tv-skærmene en fed duel. Den var i stedet mellem Beatriz og Stickitothem med sidstnævnte som en værdig DM-vinder i Knud Mønsters hænder.

FOR ET PAR UGER udskreg jeg Bikini som DM-vinder – og det fik netop Stickittothems ejer og træner Jan M. Rasmussen til at fare i blækhuset.

- Jeg vil ikke udelukke, at min hest kan slå Bikini, skrev han.

Han fik ret – tillykke med sejren, Jan!

Nu må vi få duellen et andet sted.

Jeg vil rigtig gerne se et DM-revancheløb med Stickittothem mod Bikini og Patricia Hastrup. Løbsarrangører, sæt i gang – og til jer kære læsere, I bestemmer selv, hvem af dem der er ’Den gode, Den onde og Den grusomme’.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen