Travbane opsiger direktøren

Direktøren for Aalborg Væddeløbsforeninng ville ikke acceptere lønnedgang. Derfor er fratræder han 1. august

Travbanen i Aalborg skal have ny direktør. (Foto: Ole Hindby)
Travbanen i Aalborg skal have ny direktør. (Foto: Ole Hindby)

Bestyrelsen for Aalborg Væddeløbsforening har pr. 31. januar 2016 opsagt NKI Racing Arena Aalborgs administrerende direktør, Michael Korfitsen. Det meddeler banen i en pressemeddelse.

Opsigelsen sker på baggrund i de besparelser, der foregår på alle travbaner. I den forbindelse er Michael Korfitsen blevet tilbudt nye vilkår, men han ville ikke acceptere disse.

Parterne er i stedet efter gensidig overenskomst blevet enige om, at direktøren officielt fratræder sin stilling som direktør for NKI Racing Arena Aalborg pr. 1. august 2016.

- Der står en enig bestyrelse bag beslutningen, men vi er selvfølgelig kede af den uro det skaber, og det faktum at vi ikke kunne nå til enighed om rammevilkårene, udtaler bestyrelsesformand Bo Jørgensen.

- Det er vigtigt for mig at pointere i denne forbindelse, at væddeløbsbanen i Aalborg ikke er lukningstruet, men i forhold til den situation sporten står i, er vi som bestyrelse nød til at have alle omkostninger under lup – herunder lønomkostninger, slutter Bo Jørgensen.

Michael Korfitsen har været ansat på væddeløbsbanen i lidt mere end 5 år.

- De år har været rigtig spændende, udfordrende, hårde og lærerige, Det er lykkedes fra 2011 og frem til nu at skabe positive driftsresultater, hvilket jeg er meget stolt af, siger Michael Korfitsen.