DM i V5: Ekstra Bladets analyse

Ekstra Bladets vurderer af de fem første V5-løb i konkurrencen

Raleigh kørt af unge Mikkel Olsen er Ekstra Bladets bud på en sikker vinder i V5-spillet onsdag. (Foto: Lasse Jespersen)
Raleigh kørt af unge Mikkel Olsen er Ekstra Bladets bud på en sikker vinder i V5-spillet onsdag. (Foto: Lasse Jespersen)

V5-1 - KLASSELØB - 2000 METER AUTOSTART

Hvem tager spids: Queen Koea (3) tager sikkert spids, da jeg ikke tror, de andre er så interesserede i at ofre sig.

Ekstra Bladets vinder: Queen Koea (3) viste sidste gang på Jägersro at formen er på top, så jeg tror, den fører fra start til slut.

Udfordrerne: Princeton (4) er en god hest, der har mødt bedre heste end disse, men er lidt et spørgsmålstegn i sæsondebuten. Svartpepper (8) har vist rigtig god form i sine tre starter i år, men har fået det dårligste startspor. Sam Blågul (1) viser bedre og bedre form og kan få et godt rygløb herfra. Kommer hullet til sidst, kan den være vinderen

Overraskelsen: Rockefeller F (2) løber på fine tider og mister nok lidt i starten, men kommer der fart på undervejs, kan den måske overraske

DM I V5 - VIND 10.000 KRONER - TILMELD DIG HER

V5-2 - FLERKLASSELØB - 2000 METER VOLTESTART

Hvem tager spids: Ahlfa Mauritz (1) og Scarface Lady (3) vil nok duellere om spidsen, da den tredje i volten Ready Simoni (2) sikkert vil blive taget roligt fra start. Den har en vis galoprisiko. Begge kuske vil dog sikkert slippe, hvis de kan få en god hest til at løbe efter.

Ekstra Bladets vinder: Raleigh (8) er løbets bedste hest og vinder, hvis den undgår galop.

Udfordrerne: Ready Simoni (2) galoperede senest, men leverede efterfølgende en fin ophentning. Spørgsmålet er om den er fejlfri – klassen har den. Runaway Gardenia (11) ser ud til at blive bedre og bedre fra start til start, men har fået et skidt startspor. Kan måske få ryg på favoritten og blive trukket med frem.

Overraskelsen: Scarface Lady (3) kommer i sæsondebut, så den er lidt et spørgsmålstegn, men den kan få et godt løb undervejs.

 

V5-3 - KLASSELØB - 1600 METER AUTOSTART

Hvem tager spids: Number One Ege (1) vil sikkert slippe til Lovely Lane (4), og så vil Jeppe køre i føringen så langt som muligt, måske hele vejen til mål. Number One Ege får dermed et godt løb.

Ekstra Bladets vinder: Stolen In America (9) vil være det naturlige bud, men startspor 9 over 1600 meter autostart vil altid være en fælde, så måske Lovely Lane fører helen vejen.

Udfordrerne: Ravenna Garbo (6) viser fremgang fra start til start, og Kenneth Nielsen kører med stor selvsikkerhed i øjeblikket, hvor meget lykkes for ham.

Overraskelsen: Pele Lundager (5) overrasker gang på gang, jeg ser den ikke som noget typisk vinder her, men hvis favoritterne dummer sig, er den ikke dårligere end de andre. Sune Elholm (7), Drako As (8) og Speedy Sus (3) er ikke meget bagefter og kan også overraske.

Se også: DM i V5: Sådan læses startlisterne

V5-4 - GOLDEN CUP - KLASSELØB - 2500 METER AUTOSTART

Hvem tager spids: Ole Bender bag Romeo Pelle (1) har tidligere vist, at han meget gerne vil føre så længe, det går. Jeg tror han trykker til fra start.

Ekstra Bladets vinder: Red Light District (2) løb 1.16,9 sidste gang, den var ude over 2640 meter. Lever den op til den præstation, ender den langt fremme her. Der er dog mange om buddet.

Udfordrerne: Dem er der en del af. Odin Svenstrup (4) holder fin form, Romeo Pelle (1) får et godt løb, og Bella Donna N L (6) er vel de nærmeste

Overraskelsen: Power Knight (12) viser fremgang, men har et skidt startspor, kan dog afslutte fint med det rette løb undervejs.

 

V5-5 - KLASSELØB - 2000 METER AUTOSTART

Hvem tager spids: Olympia Hill (2) er hurtig nok til at tage spidsen, og spørgsmålet er, om ikke Anders F. Jensen derefter slipper til en af de to favoritter.

Ekstra Bladets vinder: Rhea (3) har imponeret stort, og jeg tror, det er feltets bedste hest.

Udfordrerne: Astaire America (1) er vel den nærmeste imod, men startsporet kan være en fælde. Race Cowboyland (5) er ikke langt efter favoritterne, men har en urutineret kusk. Offenbach Britton (12) har det dårligste startspor, men hesten er ikke dårligere end de andre.

Overraskelsen: Normaltvis vil Offenbach Britton (12) ikke være en overraskelse, men med startspor 12 og to så gode heste som Rhea (3) og Astaire America (1) fra bedre startspor, ser det svært ud. Hesten har dog virket meget overbevisende i år.

Mere om DM i V5: ekstrabladet.dk/travdm

EKSTRA BLADETS V5-FORSLAG
Charlottenlund, onsdag 13. marts

V5-1: 3-4-8
V5-2: 8
V5-3: 1-9-4-6
V5-4: 2-4-7-6-1
V5-5: 3-1
120 kroner

SE EKSPERTKUSKENES V5-FORSLAG I EKSTRA BLADET ONSDAG

0 kommentarer
Vis kommentarer
Annonce:
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere