Ny hest til Ekstra Bladets Travklub

Stald 01: Så er der igen fuldt hus i stalden. Rup er en spændende 4-årig hest

Når Rup har startet torsdag i Halmstad overgår den fra Anders F. Jensen til Ekstra Bladets Travklub. (Foto: Lasse Jespersen)
Når Rup har startet torsdag i Halmstad overgår den fra Anders F. Jensen til Ekstra Bladets Travklub. (Foto: Lasse Jespersen)

Ekstra Bladets Travklub stald 01 – det er den, der har travtræner Anders F. Jensen fra Chalottenlund som træner har udvidet besætningen.

Travklubben, der har 100 anparter, har dermed igen to travheste til rådighed. I forvejen har klubben næste løbsklare Side 9-pigen, og i den kommende weekend overtager stald 01 også den 4-årige travhest Rup.

Det foregår på et lejemål. Ejeren er Anders F. Jensen, der også havde købsbud fra tredjepart.

Gode oplevelser
- Flere i klubben havde bidt mærke i Rup, og da vi flyttede stald til Anders F. Jensen i begyndelsen af juni, håbede vi, at den kunne blive en del af aftalen.

- Vi er glade for, at vi kan være med til at holde hesten hos Anders F. Jensen. Den ser lovende ud, og vi håber, at den fortsætter de lovende takter. Det er en hest, der hidtil har været i Top 3, når den har undgået galop. Vi tror, at den kan lave god reklame for Ekstra Bladets Travklub, og det betyder jo samtidig, at vores medlemmer får gode oplevelser på travbanerne, siger Mogens Jensen, der forretningsfører.

Rup starter på torsdag i Halmstad. Det er sidste start med Anders F. Jensen som eneejer. Hesten er ikke tilmeldt de store fireårsløb.

Der anparter ledige i Side 9-pigen, så du kan blive medejer af Side 9-pigen. Det koster 200 kroner i indskud og derefter 200 kroner i måneden. Skriv til trav@eb.dk for at høre nærmere.

Ekstra Bladets Travklubs hjemmeside: ekstrabladet.dk/travklub

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen