Evelina Sånna arbejdede som tosset

Stald 01: Skive-kusken var tilfreds med Ekstra Bladets Travklubs hoppe

Evelina Sånna afslutter bedst af alle og når næsten helt ude ved rækværket frem til tredjepladsen. (Foto: Lasse Jespersen)
Evelina Sånna afslutter bedst af alle og når næsten helt ude ved rækværket frem til tredjepladsen. (Foto: Lasse Jespersen)

Morten Friis kørte Evelina Sånna til en tredjeplads søndag eftermiddag på Charlottenlund Travbane.

Det var første gang, at Skive-kusken kørte Ekstra Bladets Travklubs hoppe.

Se løbet her

- Jeg synes, at hun gik et meget pænt løb. Vi fik lidt problemer på sidste langside, hvor Max Nielsen meget tidligt gik til angreb. Der syntes jeg, at det var for tidligt at gå med. Derefter angreb en svenske hest, og den havde jeg set galoppere rigtige mange gange i sidste sving, så derfor besluttede jeg mig til at vente.

- Da vi kom fri speedede hun godt igennem opløbet, hvor hun kom forbi rigtig mange. Vi kom i mål uden at trække vattet, og hun arbejdede som en tosset. Det var meget tilfredsstillende, at hun sådan ville gå fremad i opløbet. Det må helt klart give hende noget moral, siger Morten Friis.

- Hun gjorde absolut det, som jeg bad hende om, sagde han.

Evelina Sånna var feltets hurtigeste hest i 1.17,2/2020 meter. Hun blev kun slået af to heste, der startede 20 meter foran hende.

Se også: Tredjeplads til Evelina SånnaBliv medejer
Du kan blive medejer af travhestene Evelina Sånna og Side 9-pigen. Det koster kun 200 kroner i måneden at være hesteejer. Indskud er cirka 200 kroner. Skriv til trav@eb.dk og få mere at vide.

Ekstra Bladets Travklubs hjemmeside: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere