Evelina Sånna har det godt

Stald 01: Ekstra Bladets Travklubs sejrshest holder en lille pause inden næste start

Evelina Sånna da hun søndag vandt for Ekstra Bladets Travklub i Aalborg. (Foto: Ekstra Bladets Travklub)
Evelina Sånna da hun søndag vandt for Ekstra Bladets Travklub i Aalborg. (Foto: Ekstra Bladets Travklub)

Der var ellers et rigtig godt løb til Evelina Sånna på søndag i Odense, men Ekstra Bladets Travklubs hest, der vandt i søndags i Aalborg, skal ikke til start på Fyens land.

- Det bliver lige lidt for voldsomt. Vi trænede hende lidt hårdt op til derbyweekenden, så jeg synes ikke, at hun nu igen skal i løb med en uges mellemrum, siger Magnus Ladegaard.

Drikker ikke nok på rejserne
Og så er der lige et lille problem med hoppen, der rejste til Aalborg og vandt 30.000 kroner til travklubbens medlemmere.

- Hun har taget starten godt, men hun er ikke så god at rejse med, for hun drikker ikke så meget, når hun er ude i længere tid. Det tager også lidt på hende.

- Det er også grunden til, at vi venter lidt med at starte hende, siger han og tilføjer, at Evelina Sånna efter hjemkomst til gården igen indtager rigeligt med væske.

Vil du købe andele i Ekstra Bladets Travklub - så skriv for informationer til trav@eb.dk - se mere på ekstrabladet.dk/travklub

Træneren glæder sig over, at halsproblemerne, der flere gange har drillet, er væk.

- Vi har prøvet noget naturmedicin på hende, og det har virkelig hjulpet. Nu har vi kunnet træne hende hårdere, og det betyder, at hun præsterer bedre, siger Magnus Ladegaard.

Mere om Ekstra Bladets Travklub: ekstrabladet.dk/travklub