Klar til gentagelse

V5 Nordic: Ekstra Bladets Travklub går efter ny sejr til Evelina Sånna

Efter sejren i seneste start mødte et par af Ekstra Bladets Travklubs medlemmer Evelina Sånna i vindercirklen. (Foto: Lasse Jespersen)
Efter sejren i seneste start mødte et par af Ekstra Bladets Travklubs medlemmer Evelina Sånna i vindercirklen. (Foto: Lasse Jespersen)

Magnus Ladegaard er en ukuelig optimist med Ekstra Bladets Travklubs Evelina Sånna (9 i V5-3). Hun stiller op i det fælles nordiske V5-spil onsdag eftermiddag på Charlottenlund Travbane.

- Hun gik sine intervalarbejder på banen lørdag, og hun har gået sine almindelige rideintervaller siden sidste start. Lørdagens træningsarbejde var til pil opad, siger Magnus Ladegaard.

- Som jeg har sagt før, så er startsporet i anden række ikke den store katastrofe. Hun er alligevel ingen lynstarter. Det ser fornuftigt ud. Jeg tror, at hun ender langt fremme. Den værste konkurrent ser på forhånd ud til at blive Flemming Jensens Coconut Rock (5), siger træneren.

Steen Juul styrer igen
Lige som ved hoppens sejr i seneste start, så er det Steen Juul, der sidder i sulkyen bag travklubbens hest.

- Hun er ikke helt væk i det her løb. Hun møder rimelig gode heste, men hvis der bliver tempo på løbet, og jeg kan få gemt hende lidt, så kan hun godt være med fremme til sidst, siger Steen Juul.

Anpart ledig
Der er i øjeblikket auktion over en af anparterne i Ekstra Bladets Travklub, der også er ejer af to-årige Side 9-pigen. Mindstbud på en anpart er pt. 400 kroner. Den månedlige afgift er 200 kroner. Giv dit bud eller hør mere på trav@eb.dk.

Mere om Ekstra Bladets Travklub: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer