Fjerdeplads til Race Cowboyland

V75: Startsporet blev afgørende, da Ekstra Bladets Travklub startede i V75-løb

Race Cowboyland og Morten Friis. (Foto: Lasse Jespersen)
Race Cowboyland og Morten Friis. (Foto: Lasse Jespersen)

Race Cowboyland blev firer i V75-løbet lørdag eftermiddag i Aalborg.

Det blev startsporene, der blev afgørende. Favoritten Loveluck kørt af Björn Goop kom let til front, og den svenske landschampion fik lov til at dæmpe tempoet.

Derved havde Loveluck masser af kræfter sparet, da Race Cowboyland satte slutspurten ind, og favoritten vandt en let sejr.

Sådan gør du:

Se også: Sådan tegner du dig for en anpart

Race Cowboyland angreb med lidt under en omgang tilbage af løbet, og selv om den lettede rundede alle andre end Loveluck, så måtte den på de sidste meter af opløbet se to konkurrenter gå forbi. Spurten blev simpelthen for lang.

Manglede femte gear
- Jeg synes, at han gik rimelig, men jeg synes også, at kræfterne ebbede lidt hurtigere ud, end normalt. Jeg er ikke sikker på, at han er 100 procent frisk, for det femte gear, som han plejer at have, det var væk, siger Morten Friis.

- Men alt i alt var han godkendt. Han faldt ikke igennem, og man skal også tænke på, at den fik tredje spor ned af den bagerste langside. Det tærrer også på kræfterne, og så fik Björn Goop også held til at sænke tempoet.

- Nu får han lov til at komme sig ovenpå den her start, og han kommer i hvert fald ikke til at starte de næste 14 dage, siger Morten Friis.

Der var 4700 svenske kroner til Ekstra Bladets Travklub for fjerdepladsen. Race Cowboyland blev noteret for tiden 1.15,3/2140 meter autostart.Ekstra Bladets Travklub: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer