Super løb af Arc De Triomphe

Stald 01: - men kun på langsiderne. Hesten havde store problemer i Aarhus-banens skarpe sving. Det kostede nok sejren

Det blev en fjerdeplads til Arc De Triomphe i løbet fredag aften i Aarhus.

At det ikke blev sejr - kan alene tilskrives hestens problemer i de skarpe sving på banen.

Se løbet her

- Jeg er meget tilfreds med hesten, men den kunne bare ikke finde ud af det i svingene. Vi tabte en længde eller to i hver sving, havde vi ikke gjort det, så havde vi vundet løbet.

- Hesten var i rigtig fin form. Bare se, hvordan vi tog længder ind på alle i opløbet. Vi må bare konstatere, at den ikke kan gå på Aarhus-banen. Det gode er, at den samarbejder i svingene, siger kusken Birger Jørgensen.

Det vil sige, at hesten holder sig i trav og prøver at gøre sit bedst.

Brugte mange kræfter
- Havde det været for tre-fire måneder siden, så havde den slået over i galop. Det må være det nye hovedlag, der gør, at den ikke længere passer til Aarhus-banen, for den har gået nogle af sine bedste løb der, siger træneren Morten Friis.

Han peger over på hesten.

- Prøv at se, hvor hårdt løbet har taget på hesten. Den har virkelig brugt kræfter på at komme godt igennem svingene. Den har kæmpet, og det er flot, at den nu ved, at den skal forsøge at holde sig i trav.

- Nu skal vi bare finde løb, der passer til hesten. Jeg er sikker på, at den går en rigtig god vinter i møde, og jeg har sagt til Birger Jørgensen, at han skal sige til, hvis han skal til Sverige, for så melder vi hesten der. Der vil den være med helt fremme i sin klasse, siger Morten Friis.

Bliv medejer
Du kan blive medejer af Arc De Triomphe og The Huxi. Det koster 200 kroner om måneden. Indskud er 650 kroner. Tegn dig for en anpart her

De indkørte præmier udbetales til andelshaverne.

Ekstra Bladets Travklub: ekstrabladet.dk/travklub

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen