Næste stop: Bronzedivisionen

Race Cowboyland skal til Axevalla og Wonder Flame til Falster

Race Cowboyland kommer til Axevalla med en frisk sejr fra Liga 2-finalen i Aarhus. (Foto: Lasse Jespersen)
Race Cowboyland kommer til Axevalla med en frisk sejr fra Liga 2-finalen i Aarhus. (Foto: Lasse Jespersen)

Det bliver en travl næste weekend for Ekstra Bladets Travklub, og der skal nogle kilometer til i bilen, hvis medlemmer af Ekstra Bladets Travklub hos Morten Friis skal se begge heste i aktion.

Lørdag 19. juli bliver Race Cowboyland meldt til V75-bronzedivisionen. Det er Axevalla-banen, der byder til trippeltrav. Fredag , lørdag og sønag er der trav på banen øst for Göteborg, hvor hovedbegivenheden er banens Hoppechampionat.

På den midterste dag er Sveriges svar på Travligaen - V75-divisionerne, og det er her, at Race Cowboyland skal i løb. Det er i Bronzedivisionen, og det gælder om at skrabe nok point sammen til at komme med i V75-finalerne i Göteborg lørdag 16. august.

- Det er det eneste indledende løb, som Race Cowboyland når at deltage i. De andre løb i Bronzedivisionen er placeret på baner langt fra Danmark, siger Morten Friis, der melder alt vel efter sejren søndag i Liga 2-finalen i Aarhus.

Race Cowboyland har været med i en V75-finale. Det var i Elitloppet-weekend på Solvalla. Her blev det til en femteplads. Finalepladsen kom i hus via en sejr på Copenhagen Cup-dagen i Charlottenlund.

Wonder Flame til Nykøbing Falster
Dagen efter, at Race Cowboyland er i løb skal travklubbens anden hest hos Morten Friis også starte.

- Jeg melder Wonder Flame i et treårsløb på Harald Lunds Mindeløbs-dag i Nykøbing Falster. Samme dag skal jeg starte Politiken i hovedløbet, og jeg tager nok en fem-seks med derover, siger Morten Friis.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer