Blev lukket helt inde

Race Cowboyland kom sent fri og nåede kun frem til fjerdepladsen i Aalborg

Race Cowboyland og Pioneer F H. (Arkivfoto: Martin Timm Holmstav)
Race Cowboyland og Pioneer F H. (Arkivfoto: Martin Timm Holmstav)

Flemming Jensen holdt legestue med konkurrenterne fredag aften på hjemmebanen i Aalborg. Han vandt tre sejre, og det gik blandt andet ud Ekstra Bladets Travklubs Race Cowboyland.

I løbet for klassen 'lige under millionen' tog Flemming Jensen nemlig dagens tredje sejr med Florida Queen. Han udnyttede, at førerhesten Pioneer F H helt tog farten ud af løbet undervejs.

- Jeg sad bare og godtede mig, for jeg vidste, jeg sad bag en virkelig speedkugle, sagde Flemming Jensen til Dantoto Racing Live efter løbet.

Læs om Flemming Jensens tre sejre her

Race Cowboyland og Mroten Friis blev narret af det lave tempo, for de kom til at sidde som tredje ekvipage i indersporet, og Bent Svendsen placerede sig hele tiden udfor parret med Outsider. Først sent i opløbet blev der plads - og Race Cowboyland rykkede hurtigt forbi to-tre konkurrenter - men hullet kom for sent til en topplacering.

- Det var noget pis. Jeg opdagede for sent, at Preben Kjærsgaard kom flyvende derude, og så kunne jeg lige nøjagtig ikke komme ud foran Bent Svendsen. Det var udtur, men Race Cowboyland sluttede fornemt af. Den viser, at den har topform, så jeg laver en ny plan, og så må han ud igen, siger Morten Friis.

Fjerdepladsen blev belønnet med 1500 kroner. Race Cowboyland blev noteret for tiden 1.15,7/2140 meter autostart.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere