Annonce:
Annonce:

Det kan blive rigtig sjovt

Der er god fart i Ekstra Bladets Travklubs yngste hest Diablo Bork, men den har meget at lære endnu, mener Kasper K. Andersen, der kørte hesten i dens travløb mandag aften

Se fremvisningsløbet her. Video: Henrik Dyhrberg/Skive Trav
Annonce:
Følg Trav

Se Diablo Borks første travløb herover. Den har en kusk i en sort dragt med rødt Ekstra Bladet-logo

Der er meget at lære endnu for Ekstra Bladets Travklubs to årige hest Diablo Bork.

Mandag aften var den i sit første travløb - et såkaldt fremvisningsløb, som er et løb uden præmier.

Diablo Bork havde et højt startnummer, og det betød, at den fik jord i hovedet fra foranliggende konkurrenter. Det resulterede i galop i første sving.

Men Diablo Bork, der var langt efter feltet, kom flot igen og var tredje over mål - men inden da nåede den altså at blive diskvalificeret for galop.

Alt i alt en lovende debut med skønhedsfejl.

- Det er en utrolig fin hest, men den er også utrolig grøn i det, sagde Kasper K. Andersen til Ekstra Bladet efter løbsdagen.

Han havde fået køreturen af træner Morten Friis.

Annonce:

- Diablo Bork har fin fart og styrke, men den er ikke klar over, hvad der foregår, Det var derfor, at den slog over i galop, da der var en, der trak ned foran os i første sving og Diablo Bork fik lidt skidt i hovedet, siger kusken, der heldigvis hurtigt fik Diablo Bork tilbage i rette gangart.

- Den travede sig ind og blev mere fokuseret, og jeg kunne tydeligt mærke, at det her godt kan blive lidt sjovt i fremtiden.

- Hvornår tror du, at den for alvor fungerer?

- Det er svært at sige. Nu skal den ud i nogle rutineløb, så den kan prøve at finde ud af, hvad der foregår. Hvis den hele tiden ville være fokuseret, så vil der ikke gå mange øjeblikke, inden den er klar til løb, for den viste utrolig meget styrke i dag, men det er vigtigt, at den får lov til at udvikle sig i sit eget tempo, siger Kasper K. Andersen.

Diablo Bork var en lille smule efter Heniz B R, der blev noteret for 1.28,3. Der er ikke officiel tid på Diablo Bork, da den blev diskvalificeret efter de galoptrin, der var i begyndelsen af løbet. Den sidste omgang har den anslået løbet omkring 1.22.

Annonce:

Du kan blive medejer
Vil du høre mere om Ekstra Bladets Travklub, tegne dig for en anpart, eller skrive dig på ventelisten, så skriv til travklub@eb.dk. En anpart i de to heste hos Morten Friis, Diablo Bork og Race Cowboyland koster 500 kroner i indskud og 200 kroner i måneden.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: