Det kan let gå galt

Diablo Bork står godt til i løbet i Aarhus - men træneren frygter startøjeblikket

Det er igen Kasper K. Andersen, der kører Diablo Bork. De har to andenpladser i to starter. Foto: Hesselborg Foto/Dansk Hestevæddeløb
Det er igen Kasper K. Andersen, der kører Diablo Bork. De har to andenpladser i to starter. Foto: Hesselborg Foto/Dansk Hestevæddeløb

Ekstra Bladets spilforslag

AARHUS FREDAG 4. MAJ
V5 – Spilstop kl. 16.07
V5-1: 2
V5-2: 2-12-9-10-8
V5-3: 4-2-8
V5-4: 8-1-5
V5-5: 6-3
90 kroner

Weekendens ugarderede
Benton Frisco
(2 i V5-1) har fået en fin chance her. Henrik Lønborgs hest skulle kunne komme tidligt til føringen, og så kan kusken selv bestemme tempoet. Hesten er tilpas god til, at hestene fra 20 meters tillæg ikke skulle kunne komme ind i kampen om sejren.

Weekendens montehest
Brave Challenger
(2 i V5-2) møder god modstand her, men Maria Dueholm Svendsens hest skal give 20 meter forud til de formodede værste konkurrenter. Brave Challenger viste semest. at den kan blive en nyttig montehest hen over sommeren, og jeg tror, den vinder uden uheld.

Tips: Mogens Jensen

Ekstra Bladets Travklubs Diablo Bork (2 i V5-3 og V4-1) forbedrer sig fra gang til gang.

Fredag eftermiddag venter karrierens tredje start for den treårige travhest, og efter to andenpladser er den i Aarhus-banens program nævnt blandt A-chancerne i løbet.

- Den kan da også godt vinde, siger hestens træner Morten Friis, inden han kommer med sit forbehold.

- Det kan også let gå galt. Nu er det voltestart, og den er med for at øve sig i den startmetode, siger han.

- Da den var i fremvisnings- og prøveløb blev den meget hurtigt for overivrig, når det var voltestart. Men den skal jo lære det, og heldigvis er der kun tre i dens volte, siger Morten Friis.

Fra staldens side gør man meget for at hjælpe hesten.

- Vi varmer den op to gange, og vi prøver at holde den så roligt, som vi kan. Vi kan ikke gøre så meget andet. Kasper K. Andersen kender hesten bedre end andre, siger Morten Friis.

Otte modstandere
Træneren stod selv på startslisten som kusk, men da programmet kom var det Kasper K. Andersen. Han har kørt hesten i alle hestens starter.

- Det var en fejl. Jeg kan ikke være bekendt at sætte Kasper K. Andersen af nu, siger Morten Friis.

Løbet er sat til at starte kl. 16.43. Der er ni heste med i løbet. De tre forreste starter fra 1800 meter. De øvrige har 20 meters tillæg. Førstepærmien er 7500 kroner.

Løbet kan ses på Fast Track

Men en omgang til mål var det Diablo Bork, der førte feltet an. Foto: Hesselborg Foto/Dansk Hestevæddeløb Travklub Den løb alt det, den kunne

Travklub Fornem debut til ny Ekstra Bladet-hest

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

2 kommentarer
Vis kommentarer