God feeling inden jubilæumsdag

Morten Friis håber, at de seneste starter i Liga 1 har hærdet Race Cowboyland. Hesten starter

Se interview med Morten Friis efter Liga 1-finalen sidste lørdag herover.

Ekstra Bladets Travklub er også til start på Charlottenlund Travbanes 125 jubilæumsdag søndag.

Det er Morten Friis, der trækker Race Cowboyland til start i løbet for den næstbedste klasse.

Lodtrækningen har tilsmilet ekvipagen. De på papiret værste modstandere starter i anden række bag startvognen. Race Cowboyland har fået nummer tre i første række.

  Trav 125 år med travbanen

- Det gør da, at jeg har en god feeling inden løbet, siger Morten Friis og tilføjer, at han håber at komme til at sidde langt fremme i feltet.

Race Cowboyland startede sidste lørdag i Liga 1-finalen i Aalborg. Her fik den et hårdt løb, hvor der ikke var tid til en pause undervejs.

- Hesten var godt træt søndag. Men den har været fin i træningen i løbet af ugen, så jeg satser på, at det hele er, som det skal være, siger træneren.

  Nok'en Frækkert her med Jörgen Sjunnesson har vundet mange løb på den 125-årige gamle travbane i Charlottenlund. (Foto: Lasse Jespersen) Trav Wellness-ophold til travhest

- Jeg håber på vinderchance. Der er gode heste med i løbet, og han har startet lidt tæt, hvis jeg lige skal nævne, hvad der trækker i den anden retning, siger Morten Friis.-

Der er mange gode heste med i løbet, der er for den næsthøjeste klasse. Der kan blive kamp helt til målstregen. (Foto: Lasse Jespersen)
Der er mange gode heste med i løbet, der er for den næsthøjeste klasse. Der kan blive kamp helt til målstregen. (Foto: Lasse Jespersen)
 

EKSTRA BLADETS SPILFORSLAG

Charlottenlund, 10. april

V5-forslag

V5-1: 8-7-2-11

V5-2: 6-8-11

V5-3: 11-10-9-12-1

V5-4: 7-3

V5-5: 4

120 kroner

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer