Knusende sejr i Göteborg

Ekstra Bladets Travklubs Tonicetobetrue leverede en klasse-afslutning og lagde alle bag sig

Anpartshaverne i Ekstra Bladets Travklub er glade for superhesten Tonicetobetrue. Foto: Martin Timm Holmstav
Anpartshaverne i Ekstra Bladets Travklub er glade for superhesten Tonicetobetrue. Foto: Martin Timm Holmstav

Tonicetobetrue fik lige netop det løbsoplæg, som passer efterhånden passer hesten. Den er ikke længere i sin ungdoms vår, og derfor skal den listes afsted og have lidt hjælp af konkurrenterne.

Det vidste Jeppe Juel, og selv om han havde bebudet offensiv kørsel, så trak han Tonicetobetrue væk fra spidskampen kort inden start. Han så straks, at hesten ikke kunne hamle op med favoritten Tapiro Jets starthurtighed.

Men det kunne den i slutspurt. For efter et løb bagerst i feltet, listede Jeppe Juel stille og roligt Tonicetobetrue fremad, og i opløbssvinget blev angrebet sat ind.

Det stod hurtigt klar, at det blev Tonicetobetrues dag. Den var alene på banen op mod mål.

- I sidste sving, der følte jeg, at det nok skulle gå, og da vi kom ind på lige bane, der sprang han frem og vandt uhørt let.

- Tonicetobetrue er en fantastisk hest, Da jeg fik ham, var han tæt på at blive kasseret, men nu har han vundet tæt på en million. Det er en hædershest, og jeg er meget stolt af den, sagde Jeppe Juel efter sejren til ATG Live.

Se løbet her

Der var 35.000 svenske kroner i førstepræmie til Ekstra Bladets Travklub. Vindertiden var så flot som 1.13,0/1640 meter autostart.

Vil du være medejer
Vil du skrive dig op til en ledig anpart i Ekstra Bladets Travklubs stald 01 med Tonicetobetrue og Cassiopeia B F, så skriv til travklub@eb.dk. Den månedelige udgift er 200 kroner, og skal der betales et indskud på mellem 500 og 1000 kroner.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

1 kommentar
Vis kommentarer