Lyner Race i Malmø

Ekstra Bladets Travklubs Race Cowboyland går på papiret en klasse ned, når den tirsdag aften stiller op til løb på Jägersro-banen

Se interview med Morten Friis herover

Race Cowboyland starter tirsdag aften på Jägersro-banen ved Malmø. Den har trukket startspor tre, og det gør, at Morten Friis er forventningsfuld.

  Fynboen Ole Bender bliver træner i den nye fynske stald hos Ekstra Bladets Travklub. (Foto: Lasse Jespersen) Travklub Læsertilbud: Køb hest med Ekstra Bladet

- Jeg glæder mig meget til den start. Senest på Charlottenlund Travbane gik den rigtig godt, og jeg var meget tilfreds. Han løb en flot tid mod gode heste. På tirsdag er det mod mildere modstand, og vi har et godt startspor. Det er klart, at jeg er optimist, siger han i ovenstående tv-interview.

  Stefan Melander giver hånd til Nuncio under sejrsceromonien på Solvalla-banen. (Foto: Lasse Jespersen) Trav Auktions-kup: Købte for 46.000 kr. har tjent 17 mio.

Hør ham også tale om Ekstra Bladets Travklubs hoppe Amour Laser, som han håber, at Birger Jørgensen kan køre igen i næste start, der bliver i Skive onsdag 8. juni.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer