Morten Friis kører Basta

Jeppe Juel har valgt sin trænerkollega fra Ekstra Bladets Travklub til at køre klubbens hest i Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix

Morten Friis skal sætte sig Basta lørdag. Søndag kører han igen i dragten, når Race Cowboyland skal start. (Foto: Jonas Olufson)
Morten Friis skal sætte sig Basta lørdag. Søndag kører han igen i dragten, når Race Cowboyland skal start. (Foto: Jonas Olufson)

Det bliver i familien.

Jeppe Juel, der er træner for Ekstra Bladets Travklubs stald med Basta, har valgt Morten Friis som kusk til hesten i Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix i Aarhus på lørdag.

Morten Friis er også træner for Ekstra Bladets Travklub.

- Jeg har talt med Morten, og han vil meget gerne køre, så det bliver Morten Friis, der kører Basta. Jeg har valgt Morten, fordi han har tilknytning til Ekstra Bladets Travklub, og det var hovedvægten i mine overvejelser.

- Morten har kørt for mig før, og han kører på de instrukser, som jeg giver. Det er, at jeg gerne vil have hoppen kørt, som om det ikke er det sidste løb i karrieren. Der er flere gode løb til hesten, siger Jeppe Juel med henblik på, at Hoppederbyet, Aalborg Hoppechampionat og Grand Cirle 4-års Hoppe Championat skal køres senere på året.

Svært startspor
Morten Friis glæder sig til at køre Basta.

- Det er en fantastisk god hest, som jeg ser som en af de bedste i årgangen, så det er klart en tur, som jeg ser frem til, siger gæstekusken, der selv sender Ekstra Bladets Travklub Race Cowboyland i løb søndag i Grand Prix-weekenden..

Der vælges startspor til Hoppe Grand Prixet lørdag, og det er givet, at Basta får et svært startspor, da hoppen galopperede fra start og er med i finalen på et wildcard.

Jeppe Juel kører selv Barolo, der vandt det ene kvalifikationsløb.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers