Næste stop: Vaggeryd

Jeppe Juel har efter andenpladsen i Travliga 1 næste start klar for Tonicetobetrue

Lige bag Montgomery Hill i  indersporet går Tonicetobetrue frem. Udvendigt angriber Bent Svendsen bag Ophoto Brogård. (Foto: KM Foto)
Lige bag Montgomery Hill i indersporet går Tonicetobetrue frem. Udvendigt angriber Bent Svendsen bag Ophoto Brogård. (Foto: KM Foto)

Det blev en flot debut i Danmarks fornemmeste klasse, da Ekstra Bladets Travklubs succeshest blev nummer to i Travliga 1 i Billund søndag. Nu har træneren Jeppe Juel næste opgave i sigte.

- Vi tager den endelige beslutning torsdag morgen, men vi har formeldt Tonicetobetrue til et V86-løb på Vaggeryd i Sverige næste onsdag aften, siger Jeppe Juel.

  Fynboen Ole Bender bliver træner i den nye fynske stald hos Ekstra Bladets Travklub. (Foto: Lasse Jespersen) Travklub Læsertilbud: Køb hest med Ekstra Bladet

På Billund-banen blev Tonicetobetrue kastet for løverne i Liga 1, men det klarede hesten flot og blev toer.

- Jeg var meget tilfreds med hesten, og vigtigst af alt, så blev den ikke brugt hårdt i løbet, så det var bare mega dejligt, siger træneren, der som altid selv sad bag.

- Vi fik et perfekt løb, og den kunne ikke løbe hurtigere til sidst. Det gik så stærkt, at benene nærmest var viklet ind i hinanden. Tonicetobetrue har godt af at prøve disse afslutninger. Han mangler lidt for at nå op på det niveau, som vinderen Montgomery Hill kan afslutte i, men den er med for at lære. Den afslutning søndag giver noget til næste gang, den kommer i den situation. Og hesten var ikke træt og nåede aldrig op i det røde felt, siger Jeppe Juel.

Parret var ude i en målfotoafgørelse, da Ophoto Brogård angreb i rasende fart, men kun nåede tredjepladsen.

- Det blev tæt, men det var ikke så vigtigt, hvad nummer vi blev, men om hesten gik godt. Og så var de 10.000 kroner for andenpladsen bare fine at få med, siger Jeppe Juel.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

1 kommentar
Vis kommentarer