Ny avishest: Vi skal være i Top 3

Jeppe Juel er optimist, når han søndag for første gang starter Avatar Accelerator i Ekstra Bladets Travklubs farver

Se Jeppe Juel fortælle om sine forventninger til lejemålet af Avatar Accelerator. Tv: Anders Stoffer og Mogens Jensen

Se Ekstra Bladets Travklubs nye hest i tv-klippet herover

Søndag er det slut med løbstørken for anpartshaverne i Ekstra Bladets Travklub hos Jeppe Juel.

Der ikke været heste på ovalerne siden slutningen af august - men i Travliga 3-løbet på Skive Trav debuterer Avatar Accelerator som avishest.

Hesten er lejet af Ekstra Bladets Travklub, og den har ikke startet siden 1. juli, hvor den blev toer i Travliga 3-finalen i Aarhus.

Ekstra Bladets spilforslag

SKIVE SØNDAG 9. SEPTEMBER
V65 – Spilstop kl. 18.15
V65-1: 2-7-5
V65-2: 7-8
V65-3: 1-3-10
V65-4: 5
V65-5: 4-9-8
V65-6: 4-6-12-3
216 kroner

Weekendens ugarderede
Flædie Grim
(5 i V65-4) viste ganske vist ikke det helt store senest, men denne gang er konditionerne helt anderledes for Flemming Jensens hest. Startsporet er vel o.k., og jeg tror, hesten er hurtig nok til at sidde i føringen tidligt i løbet og derfra dirigere feltet.

Weekendens glemte
Batman S H
(4 i V65-6) er en herlig hest, der altid yder sit bedste. Startsporet er vel perfekt, og hvis den går et fornuftigt løb, tror jeg, den ender langt fremme.

Tips: Mogens Jensen

Siden fik den en mindre sårskade, der er behandlet, og nu er sommerferien slut.

- Vi har trænet på, efter at hesten har haft en velfortjent sommerferie. Nu er vi klar til efterårskampagnen. Den har trænet fint. Den er ikke hårdt trænet, men jeg fornemmer, at den vil gøre en god figur.

- Mandag gik den træning på banen. Jeg var meget tilfreds med dens ageren og den viste fin form. Vi er startklar, og jeg fornemmer helt klart, at vi skal være blandt de tre første, siger Jeppe Juel.

Vær med i Ekstra Bladees Travklub
Du kan være med i Ekstra Bladets Travklub. Det koster 200 kroner om måneden. Vil du vide mere, så skriv til travklub@eb.dk.

Anpartshaverne i Ekstra Bladets Travklub håber, at Jeppe Juel bag Avatar Accelerator igen skal spejde efter konkurrenterne. Foto: Hesselborg Foto/Dansk Hestevæddeløb
Anpartshaverne i Ekstra Bladets Travklub håber, at Jeppe Juel bag Avatar Accelerator igen skal spejde efter konkurrenterne. Foto: Hesselborg Foto/Dansk Hestevæddeløb
 

Travklub Her er Ekstra Bladets nye hest

Søren Kolberg bruger utraditionelle træningsmetoder. Foto: Linda Johansen Trav Afviser bud på to millioner: Stop med at ringe

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer