Race Cowboyland imponerede atter

V75: Flot andenplads til Travklubbens hest

Morten Friis og Race Cowboyland. (Foto: Lasse Jespersen)
Morten Friis og Race Cowboyland. (Foto: Lasse Jespersen)

MALMØ (Ekstra Bladet): Det var en storsmilende Morten Friis der mødte repræsentanterne fra Ekstra Bladet Travklub efter lørdagens syvende afdeling af det svenske landsspil V75.

Efter lidt kamp om føringen hvor det gik over stok og sten, valgte Morten Friis at trække sig efter godt 300 meters kørsel og overlade føringen til favoritten og den senere vinder af løbet Twin's Fairytail med den svenske verdenskusk Johnny Takter i sulckyen.

De første 500 meter blev afviklet på tiden 1.08,8 med Twin's Fairytail i føringen med Race Cowboyland godt placeret lige bagved.

Sådan blev de liggende til de sidste 400 meter hvor Morten Friis trak hesten ud til angreb, men desværre var der for langt op til favoritten der vandt i tiden 1.13,9 over 2640 meter med autostart.

- Det er bare at lette på hatten for denne her hest, han fortsætter bare med at imponere mig, fortalte en stolt Morten Friis efter løbet. Nu er der ingen, der skal sige han ikke kan åbne fra start, men der overraskede han nu også mig. Jeg skulle måske være blevet i ryg til vi kom ind på opløbet, men jeg kørte for at vinde - jeg troede jo på det, og han tog altså også meter ind til slut, men desværre ikke nok.

Håber på en finaleplads

Nu håber vi bare på han har point nok til at komme med i finalen på Solvalla den sidste weekend i maj. han beviste i hvert fald at han kan være med i denne konkurrence. husk på at vinderen altså har tjent næsten 300.000 kroner mere end Race Cowboyland.

Race Cowboyland og dens mange ejere blev belønnet med 55.000 svenske kroner for præstationen

Se også: Sådan tegner du dig for en anpart

 

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

V75-RESULTATET Jägersro, lørdag 5. april

Løb

Vinder

Udgåede

V75-1:

4 Olympic Kronos

V75-2:

5 Angelo AM

9

V75-3:

2 Noras Bean

V75-4:

10 Valetta Strix

2, 6

V75-5:

6 Honeydew

V75-6:

3 Asterix Hornline

2

V75-7:

3 Twin's Fairytail

Gevinst for syv rigtige: 2078 kroner

Gevinst for seks rigtige: 23 kroner

Gevinst for fem rigtige: Jackpot

0 kommentarer
Vis kommentarer